vingep2ss kirjutas:
Kas oled käigukangi jõnksutamisest lahti saanud? Minul oli sama probleem... Kuid minul olid padjad korras aga hooratas oli kinni... Ei leevendanud...
Nii täna oli aega tegeleda:
Hooratas läbi olla ei sa, siis peaks ka küljeuks värisema ja auto üldse värisema ning kus ma tartus remondis käisin tema ka välistas tolle (vast)
Käigukast ma siiski arvan, et teve kuigi on mulle räägitud et läbi, kuna käik väljas peaks mootor ja käigukast olema lahutatud seega kastis ka viga ei tohiks olla + kast toimib ilusti käigud käöivad tip top, sidur ei libise(vast)
Pakkus vb ratta laagrid esimesed kuna tonta teab kuna need vahetatud on
Sisemised pooltelje otsad
Kokkujooks, et kergelt kisub paremale (võib ka teest olla) muidugi väga seda ei usu aga midagi ei sa välistada
Väga ei usu et rehvid sellist häält teevad kuna michelin peaks ikka korralik rehv olema ja mustrit on ka oma jagu seal.
Sponge kirjutas:
Norm pill , kütet väga vist ei võta ?

Kui vähe on vähe

6,2-6,4l on üld keskmine aga seda ka 70% linna ja 30% mnt, no mnt sain mina ise tartust - võrru keskmiseks 5,7l ( 5inimest, kliima, muusika, püsikas) vot kas on palju või mitte ei oska öelda

Kui sõbra V50 06a võtab 4.1l keskmine siis saaks seda jah nimetada " kütet väga vist ei võta

aga noh kw vahe on ka ikka teine

Ei oskagi midagi siin esimese hooga rohkem kirjutada kui laagritest pihta hakata ja vaadata mis edasi saab. 3remondikoda ka külastanud, need räägivad sellist juttu, et ise ka ei usu. 1) hooratas, 2) käigukast ja 3) tagumine differ

da wtf sel autol pole sellist asja, no seal pikka juttu ka polnud nendega.