Tervist.
Selle auto omanik olen olnud alates 2009 jaanuarist. Natukene siis sellest, kuidas ma ta endale sain. 2008 aasta suvel viidi audi kuusakoski kaalule, põhjuseks oli see, et vana omanik soetas uue liikuri ja vana polnud enam vaja, kuigi audi oli kuuriall juba kuskil 4 aastat seisnud tema sõnul. Üks tuttav tegi kuusekaga diili, et võtab audi endale ja kaalu asemele viib oma vana honda. Nii tehtigi. Paar päeva hiljem müüs ta auto edasi mu kunagisele klassivennale, kes sellega nädalakese sõitis ja siis seisma jättis. Seisin kuni jaanuarini, siis pakkusin mina talle uut diili

Nimelt tegin ühel golf gti-l ära keretööd, värvisin üle ja vahetasingi audi vastu ära.
Auto oli rahuldavas seisus ja mul oli plaanis ka see üle värvida ja korda teha.
Aga sõita on vääga mugav

Lisan siis mõningad andmed selle isendi kohta:
Esmane registreerimine 01.01.1982, registreerimine eestis 15.10.1996
Mootoriks 2.1l 100kw R5 bensiin.(keskmine kulu 9-10l kanti)
Käigukast viiene manuaal.
Uksi kokku 4 ja istekohti 5.
Kere tüüp sedaan.
Värvus tumepunane
Lisan paar pilti sellest ajast kui ma ta alles sain:P

4.juuli ´09

9.august´09

Keretööd, märts 2010

Vajalikud kohad krunditud

Värvitud

Sain tuttavalt talutava hinna eest veljed

Liivapritsitud, pulbervärvitud ja lakitud Tartus (kõige valgem värv, mis saada oli)

Vaikselt hakkab kokku saama...

ja lõpuks koos. Raske on kokku panna kui ise pole lahti võtnud

Päikese käes

Lisaks keretöödele on autole paigaldatud hetkel ette kesklukk ja peal on ka signalisatsioon. Vahetatud on väga palju vanu/kulund osi uute vastu, näiteks: välimine pooltelje ots vasak, k.kasti padjad, rattalaager esimene parem, hammasrihm, veepump, uus õli ja filter, tosool jne. Selle talvega sai veel mõned osad tellitud, mis vaja veel ära vahetada.
Kõik uksed, tiivad, pagaasniku seinad ja põhi Dinidrol'i kaitsevahaga üle käidud umbes 3 korda.
Muusika sain ka just täiendatud endale piisavaks:P
Huuh:D
Ei kahetse hetkegi, et golfi selle vastu vahetasin:D
Kui miskit tähtsat meenub, siis lisan.
Negatiivsed/postiivsed kommentaarid oodatud:D