Terv,
Täitunud on 8 kuud minu üpriski õnnelikust kooselust ülalnimetatud Audiga ja selle puhul toon ta kapist välja. Tegelikult teen siia teema, et targemad saaksid olla abiks nõu ja jõuga juhuks kui peaks tekkima mõni probleem, sest ennast ma eriliseks spetsialistiks ei pea. Samuti ootan ka kriitikat ja kiidusõnu, et püsida maitsekuse piirides ning oodatud on ka erinevad huvitavad soovitused/nõuanded!

Antud algusaastate 100 on plank nagu ikka, pole tal erilist el.tehnikat. Muus osas salong on üsna viisakas ja pole plekiline ega kirju.
Mootori poole pealt saan heaoluga rääkida, et 2.3 98kw liigutab seda kere üsna usinasti, hääled on head ja ülemõistuse kütust ei joo.
Jõudes kere juurde, on see üldpildis hea, aga nagu nii vanale autole kohane leidub lähemal uurimisel mõningaid iluvigu ikka. Hästi on säilinud ukseääre liistud, mis tihtipeale neil 'lagunema' hakkavad.
Veermiku osas on üsna vaikne ja üldiselt mingeid kolkse linnaliikluses tähele ei pane, kuid eriti augulisel teel on eest paremalt miskit ikka kuulda. Rooliotsad tahaksid vahetamist. EDIT: äsja vahetatud, samuti laager ja on nüüd vaikne. Siiani olengi vahetanud mõned veermikuosad, et kõik võimalikult vaikne oleks, paisupaagi ning soojendusradiaatori.. õlivahetus sai ka tehtud..ja kollased suunatuled sai punaste vastu vahetatud ning muid iluvigu likvideeritud. Liistud värvitud jms. Tegelikult polegi ju suurt miskit tehtud, aga ehk võin siis õnnelik olla, et auto ei lagune.. ptui-ptui-ptui.

Plekkveljed sai miskite väikeste valuvelgede vastu vahetatud, mis dilemmajärgselt said musta-punase värvi. Tegelikult veel üks ainukesi asju mis ma sooviks auto välimuses muuta, olekski leida suurem velg..ja no luuptuledest ma ka ära ei ütleks..ja pikad kellad oleks ka tegelikult vahvad
Veel tuli meelde et pagasnikus istub 600W Gas 12'' subwoofer ja taga kaks 500w ovaali.
Mõni pilt autost alguses 

Ja siis uuemad pildid

Parimat,
eXceed