Niisiis mingipäev helistasid mafjoosnikud ja tahtsid julmalt mingit mersut pähe määrida. Algul ma nõus ei tahtnud olla, aga näidati kurikaid ja libati pagassisõitu teha, siis jätsin targu jonni ja andisn oma ustava liikuri neile. Raha võeti ka kõik ära.
Autol muidu täitsa potensiaali on kui kaugelt vaadata või positiivselt läheneda.

Kodu jõudes mõtlesin, et loen mb foorumist, mis tolle pilli kohta kirjutatakse ja leidsin kohe ka lõbusad teemad eelmiselt omanikult, kuidas ta cooleri on puruks sõitnud ja muud kalad.
Selles suhtes on mul ikka kohe si*aks hea meel, kuna auto ju täitsa liigub ja kui see tikutoosi suurune auk ära lappida siis saab päris püss olema.
Pagasnikus sain kaasa, kahjuks küll yhendamata lampvõimendiga subwooferi, teadagi on lampidega asjad ju tehnika viimane tipp.

Kui vennad kohale jõudsid, siis vaatasin mida see Offline seal niheleb ja istme alla peidab, kodus sain teada: (alkoholism)

Autol ka huvitav akna remont tehtud

Väljast näeb see auto oma hinna kohta piisavalt sile välja

Ja siis minu lemmik : Spidomeeter
hodomeetril ilutseb nõks üle 300k , mis tähendab , et tegemkist on praktiliselt uue autoga. Samuti on sitaks äge see ekraan, sinna tulevad igasugused lahedad kujutised , näiteks pirni kujutis ja tekst all Lampe defekt.

Lisad siis:
El. peeglid : ei tööta
peeglite kokkuklappimine: ei tööta
Kesklukk : ei tööta
Airbagidx4 : ei tööta
4x el. aknad : ei tööta, st et hoovastik puruks
webasto: ei tööta
xenonid: 1/2 ei tööta
udukad 1/2 ei tööta.
abs: töötab
ats: töötab
automaatkast: töötab
mootor: töötab
Eile oli julm külm ja mõtlesin kuidas see pill käima läheb, siis pani küll imestama: poolest pöördest. Täna aga oli soe ilma ja aku oli tühi. Õnneks sain krokodillid kaasa

.
Tuleviku plaanid oleks pirn ära vahetada, udukas tagasi installida, cooler ära liimida, stange alumine serv ära parandada ja kuskilt musta värvi istmed sebida. See sinine lausa ajab röökima. V6i noh sinine on see kunagi olnud, salong on lihtsalt nii sitane, nagu seda on tavaliselt diisel w124jad. Pagasnik aga ei kannata mingit kommentaari. Seda ma parem ei avagi.