@almera kirjutas:
Ilusa välimusega auto..palju raha selle masina,eelkõige mootori ülalpidamiseks. Aga vähemalt liigub paremini edasi kui (häda ja viletsus) 2.6 v6. Quattro on ka omaette elamus muidugi. Kõige enam meeldib selle autopuhul hele nahksisu-päris mugav näeb välja, edu

Kui seda müügis sai nähtud siis see sisu oli üks asi mis kutsus ostma.
Hetkel quattro elamust tundnud ei ole aga eks talvel saab tunda.
Ja ega see auto nii kulukas polegi vähemalt veermiku kohapeal sai ostetud tagumised kettad,klotsid,tugivardad,esimesed rooli otsad ja üks õõts maksis kõik kokku 120 eurot.
nüüd tuleb veel 300 eurone väljaminek palgapäeal teha ja siis on ok.
orav30 kirjutas:
Käisin ise ka seda autot vaatamas ,kui oli müügis.Mootoris siis õli polnud, käskisin omanikul juurde valada .Läks mingi 1,5l ,et õlivarras hakkas näitama ja mootoris oli tigin sees.Muidu paistis enamvähem .Jõudu ja paksu rahakotti sulle.
Siiani mina mootoris mingid kõrvalist heli pole kuulnud.
Minu arust see õli kadu v6 selle aja audil normaalne vähemalt mulle nii tundub.
Kuna ise olen omanud 2,6 mootriga b4-ja siis sellel tuli aegajalt õli peale valada, samal ajal oli sõbral 2,8 mootoriga b4 tema valas 1000km peale 0,3 liitrit ja minu kahel töökaaslsel on a6 2,6 mootoriga ja nad mõlemad valavad ka aegaajalt peale.
Mina olen väga rahul selle auto ostuga ei ole suurt häda miskit ja hind oli ka minu arvates väga hea selle eest.
Aga jõudu ja paksu rahakotti läheb vaja.