Taas aeg uus teema siia teha.Tegu nüüd siis 18.nda BMW-ga mul.Kuna E34 käest ära osteti pool vägisi ja suht kiiresti ka peale seda puruks sõideti, siis olin paar nädalat jalamees.Otsisin Diiselautot. Sai vaadatud nii MB,VW,VOLVO kui ka AUDIT, aga lõpuks otsustasin siiski mitte usku vahetada.Jäi üle ainult mõni varjant.Kindel soov oli saada 3,0L disla, siis oli valida : 730d,530d ja 330d. Kohe langesid välja E38 ja E46.
Seitsmene sellepärast, et sellises hinnaklassis nagu soovisin, poleks ideaalset autot saanud ja kolmene langes sellepärast välja, et 100% peab olema M-pakett. Kuid M-paketti hinded on topelt suuremad, kui minu poolt ette mõeldud summa.(Pealegi täna sai 600km naise ja lapsega E46 tagaistmel istutud ja jumal tänatud, et ei ostnud nii pisikest autot.) Ja järgi ongi jäänud E39 530d. Neid müügis ikka megalt, aga silma jäi just vot see, mille ka ära ostsin. Kõne omanikule, kerge sissemakse ja tänasest auto minu.
Aastaks 99 ja kw 135.Ning automaat kast.Auto on oma vanuse kohta küllaltki hästi säilinud ja pole just plank lisade poolest ka.Tehniliselt on auto väga korras, kuid veidi nokitsemist ikka leiab.
Autol on ka muusikat vähe järele aidatud.Vahetatud on kõik kõlarid ja juurde ka lisatud Clarioni subwoofer.Heli on mega hea ja puhas.
Aga mis siis ikka, kirjutan siia mõned lisad mis küljes ja plaanidest ka natuke:
8x turvapadi,
4x el.aknad,
el.katuseluuk(klaasist)
el.kokkuklapitavad peeglid(mäludega)
Xenon lähituled,
vihmasensor,
2x istmesoojendus,
kardinad tagaustel,
webasto,
MF rool,
Navi,
Isetumenev tahavaate peegel,
Nahksisu(sport)
El.istmed(mäludega)
El.reguleeritav roolisammas,
soft close tagaluuk,
follow me home tuled,
angel eyes,
suusakott,
parkimisandurid taga,
kliima,
jne....
On ka väike TO DO list:
Tagumine kojamees ei tööta( kellel aimu milles viga võib olla,andku teada)
kapotiamordid väsinud,
klaasipesu vesi ei jõua esiklaasile(Tuledele jõuab)
Ja ise tahaks veel lisada:
Toonklaas,
Chip,
FL esistange.
KÕIK, NÜÜD PILDID: