Nüüd peaks ennem elu nagu ameerikat ja niikaua kui vabaaega on teise projekti ja gümnaasiumi kõrvalt , ette võtma ja tegema korda elektrisüsteemi. Hetkel siis selline olukord, et armatuuri hoiatus lampidest funkavad ainult door ajar ja lights hoiatus tuled. Brakes, oil, ja fuel ei sütti üldse kui süüde on sisse keeratud kuigi owners manuali järgi peaksid. Brakes tule andur vajab vahetust ja see sai juba ka tellitud ning pistik on ilusasti olemas. Oil indikaatoriga on aga teine lugu. Andur peaks olema töökorras ja õlisurve on mul ka mõõdetud ja väga ok aga see connector mis peaks minema andurile külge, seda pole lihtsalt kusagil

. Tulemüüril seda juhtmete pundart uurides nägin , et nagu mingi juhe on sealt puntrast ära lõigatud. ühendasin siis selle juhtme otsa testri, keerasin süüte sisse aga mingit voolu sellele juhtmele peale ei tulnud.
Igaltpoolt olen otsinud aga juhet ei ole lihtsalt mitte kusagil. Tean , et õlisurve on korras, aga igaks juhuks oleks seda indikaatorit ikka vaja.
Kütusenäiduk loeb ühe kriipsu võrra vähem kui tegelikult sees on ja paaki pole hetkel veel väga tühjaks sõitnud, nii, et täpselt isegi ei oska öelda selle kütuse tule kohta. Cartieri kell, mis oli juba nendel autodel alguses probleemne on ka oma lepingu üles öelnud .
Aga hetkel olen saanud tagasi töökorda saaud raadio. Kaitse vajas vahetust. Millegipärast oli lahti ühendatud fasten seatbelts lamp. see sai tagasi ühendatud ning nüüd süüte sisse keerates süttib ilusasti põlema koos selle signaaliga, mis peaks jääma püsima kui uks lahti on aga paari sekundi jooksul jääb hädiselt vait.