Tere Foorumlased!
tuli plaan teha ka siis streetrace foorumisse oma neljarattalisest teema lõpuks.
minu jaoks on siis esimene bmw ja üleüldse esimene tagaveoline pill millega saab päris hästi lõbutseda.
ostsin selle lasnamäelt ühe venelase käest ning hind oli nii hea sellekohta ja ma väga tahtsin omada lõppudelõpuks bmw-d
auto poolepealt:
e34 sedaan kerega,välja veerest tehasest 1993 aastal värvuseks on granitsilber metallic, mootoriks on M50 tüübiga 2.0 110kw, lsd differentsiaal, lisadest on shadowline ja el peeglid ja katuseluuk, taga akna kardin, sisu on riidest ja kõik vändaga aknad mis tuleks kiiremas korras ära vahetada elektriliste vastu. läbisõitu näitab spidomeeter 296 000 kuid kunagi ei tea palju tal tegelikult on kuid mingisugust imehäält ei tee mootor ja edasi kerib päris hästi. karbid on väga mädad tagant kuid on suur soov need kiiremaskorras ära vahetada, põhi on täiesti rahuldavas korras.
plaan on siiski auto endale jätta ja vaikselt vigu parandada sest auto iseenesest on väga mugav võrreldes eelmiste autodega.
vahetust vajavad asjad või mis on plaanis lisada varsti
Uus kapott või see kapott eest korda teha ja üle värvida
karbid kiiremas korras
4x el aknad on plaanis panna
tagumised klaasid ära toonida
style "32" veljed 16" tollised
uus esistange udukatega
uus juhipoolne peegel kuna eelmine omanik vist lõi puruks selle ning klaas mõrane
uued istmed kuna need on pärisräbalad mis hetkel sees on
värviparandused ja pisidetailid
ärge kohe näkku kargama hakake kui olen teid kuskil ülemistel ärritanud

pakuge ideid ja lahendusi

paar halba pilti

päris plank on lisade poolepealt kuid seda viga proovime parandada