See siin esimene S60 teema?

Sai siis selline kurgikäru, mõttetu pann, kole, vastik jne. volvo vahetatud c4 audi vastu. Kuna volvol oli käigukastiga probleemid, iluvead, kliima ei töötanud, esiklaasis mõra, ilma toonkileta, rihmavahetus tegemata siis esimesel korral lõin kõhklema, et kas asjal on mõtet, kuid mulle meeldis selle minek ja erksus võrreldes 4 käigulise 103kw c4-ga, ning mainiks ka ära et selline volli meeldis mulle kohe kui ta tehasest välja tuli. Mõtlesin päevakese ning küsisin raha peale millega omanik nõustus. Kui olime autod ära vahetanud siis hakkasin ära tagurdama ja vaatasin et wtf, panin R aga auto ei liigugi ja ehmatasin päris korralikult ise sama ajal mõeldes, et sellepärast ta siis oligi nõus kasvõi raha peale andma.

Aga kogemata olin pannud neutraali peale.
Mootor on 120kw. Kui maanteel näitab 3.8 sajale, kas siis võib olla võimalus, et asi on chipitud? Bemm näiteks hakkab 2 sajale näitama sellisel juhul. Reaalselt mõõdetune tuli keskmiseks 7.5 viimati.
Praeguseks tehtud: toonkile, hammasrihma vahetus, uus esiklaas, käigukasti remont + pesu+uus õli, kliima täitmine, velg.
Lisad nagu neil ikka:kliima, 4x el.aken, signa puldist, käetoed ees/taga, püsikas jms väiksemad asjad.
Siiani võib öelda, et mulle vägagi meeldib see pill. Seest veidi väike on aga s80 või v70 ka ei soovi, siis võtaks a6 juba(ärge küsige miks, ei tea). Eks hakake siis näkku peksma, et miks selline niidirull siin SR foorumis, aga no igav on ja vollivoorum on ka surnud nagu sahara kõrb. Edasisest plaanist on iluvead ja kiiremas korras mootori õli vahetus.

Homme teen uusi pilte.