Teen sellest autost ka teema ära kuna see on mul juba üsna kaua olnud ja vaeva kah nähtud omajagu, et on mida rääkida. Preagu küll auto müügis ja huvi rahval on aga hetkel veel minu .
Sai mingiaeg üks ML ostetud suht lampi, mootor 3.0 165kw. Kuna hakkas igav mõtlesin et näpiks ka teda veica. Igastahes auto oli selline alguses. Mõned pisivead olid ka. Varustus hele nahk, command navi, kliima, el.istmed ja kõik muu mis ühel MBl olema peab.

Autol olid jalamatid puudu ja pagasiruloo, need sai Silberist uued ostetud. Matid võtsin nimelt mustad, hui viitsib neid beeže pesta koguaeg. Siis sõitsin otse pesulasse lasin teha väga põhjaliku keemilise ja seest puhastuse kuna keegi suitsu kimunud sees. Anyway siis läks üks Brabusi velg puruks ja lendasin Tallinna keevitama pitsalõikur all, selgus et läheb 4 päeva aega ja siis Tallinnast otsitud korraliku jooks 19" MB velgi rehvidega ja ära ostetud et koju saaks, siis nägi pill juba selline välja.

Edasi siis...hmm..kuna mulle see värv ei meeldinud mõtlesin et lasen ära kiletada, mõeldud tehtud..

Paar päeva hiljem oli hoolduse aeg käes, kõik õlid filtrid ja muud pisiasjad lasin ära vahetada. Veel tellisin ühe uue võtme kuna vana kadus ei tea kuhu ära. Siis mõtlesin et laseks mingi normaalse velje alla panna, tellisin siis naaberriigist tutikad 22" veljed.

Veljed kohal tellisin Tartust tutikad rehvid ka peale siis kena rollida- 295 35 22 läks alla. Ütlen ette juba ära et sõita on mõnus ja mingit stressi pole, Airmatic ikkagi

Siis sai auto valmis kaa.

Siis hakkas pihta see värk, et sai käidud matkamas ja järsku käis ilge litakas, tagant padi sodi...selge mõlemad vahetusse, lisaks avastati et mingi plastik kollektori huina kuskil turbode juures läbi. Silberis uued asjad peale ja korras jälle...Paar päeva hiljem käis aga jällegi korralik litakas, no mis siis nüüd..ekraanile pillub Visit Workshop..no okei vist padjad jälle ja nii oligi. Selge Silberisse minek ja uued amordid koos patjadega tellitud. Muidugi ei saanud head ilma pahata ja avastati ka et pooltelg on eest pooleks. Nüüd ma polegi autot näinud ka mingi 2 nädalat, töristan bemmiga ringi. Homme peaks kätte saama..vist Ahjaa muidugi juhtus ka see et suutsin parklas mingil autol külje maha keerata ja stangel natuke kilet maas.
Üks kohalik spyshot ka

ja next plan on ette toonklaas