Sain endale ka oma esimese auto, ja kohe sooviti, et ma ühte golfi foorumisse teema ülesse paneks, ja otsustasin seda ka siin teha. Autoks on siis Golf VI, mida liigutab edasi 90kw 1.4TSI mootor. selle kohta veel niipalju, et ma olin väga meeldivalt üllatunud, kui esimest korda gaasi vajutasin. Ehk kuna auto kaalub üsna vähe ja mootor on päris asjalik oma suuruse kohta liigub see täitsa edukalt edasi.
Värviks valisin Shadow Blue, mis on minu meelest parim valik pakutavatest, ja on üldse üks väga ilus värv. Heli teeb Dynaudio pakett, mis teeb üsna puhast ja ilusat heli, kuigi mõne üksiku loo puhul võiks päris madalal natukene juures olla, aga seda viga annab parandada. Siis on veel miski sisemuse sportpaketti nimeline asi, mis tähendab seda, et sellel on üli mugavad istmed. Ja siis veel väiksemaid assju juures. Üks väga mugav lisa on ka tagurdus kaamera, mitte et mul parkimisega probleeme oleks, aga näiteks oma aiast välja tagurdades on tänaval liikuvaid autosi varem näha ja ka kitsastes oludes manööverdamisel on see kasulik.
Ja siis mõned kiiresti tehtud pildid ka: