Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 23:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 39 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Opel Tigra - 1997 - Harry_R MÜÜDUD!
PostitusPostitatud: 06.07.2013 23:46 

Opel Tigra
1997
1.4 66kw
automaat 4 käiku (vist)

Ostsin siukse auto endale lisaks Audidele. :D Mis ma temaga teen, ma ei ole kindel. Kindel on see, et hoora ta ei saa, liiga korralik selleks, hoian nagu enda autosid ikka. Miks ma ta ostsin? Kohe seletan.
Isa tahtis uut autot osta, palus Tigrast pildid mul teha ja see müüki paisata odava hinnaga, oli vaja kiiresti lahti saada. Tegin siis pilte, ise piidlen autot, et päris kabe teine Opeli kohta - roostet minimaalselt, sisu korralik, musta värvi, valuveljed, antitiib ja mis põhiline, automaatkastiga see kuradi kukkel. Rsk, ei leppinud mõttega, et keegi võõras saab sellise koosluse endale mõtetu rahaga. Tulin siis koju, seedisin ja mõtlesin, tegin motor24.ee'sse ka kuulutuse valmis ning mõni minut peale selle sisestamist tõmmasin vanamehele traati, et sul on ostja olemas - eto ja. :D Ise samal ajal veel mõtlen, et olen ma ikka terve mõistusega, nahhuijaa mulle kolme autot vaja on :? Tglt ma mõtlen seda siiani. Aga no krt, ei raatsinud kedagi teist ka õnnelikuks teha.
Paar päeva hiljem kärutasin siis Tiigri maja ette ära, dokumendid unustasin mina küsida ja tema mulle anda, liikvele sain seega temaga alles täna.
Ja ütleme nii, et päris pull pill on - see 66 kw liigutavad seda kuklit ka automaatkastiga väga usinalt, kartsin esialgu, et tuleb jalaga hakata hagu juurde andama, aga ei.
Kere on selles vanuses Opeli kohta midagi head - roostet on väheke tagumisel paneelil ja kivitäkked kapoti serval, ühel tagumisel tiival on mõlgid, mis tekitas garaazi uks, kuid need on täpselt nii pehmed, et kui polster ära võtta, lükkab käega nad tagasi. Ülejäänud kere, koopaääred, koopad, ukseservad ja ääred täiesti roostevabad. Ok, ühel esitiival on väike mull tekkinud küll. Lippab edasi ta 14" Volvo valuvelgedel, sees on CD stereo, mis kuvab infot ka armatuuris olevale ekraanile, 4x kõlarid on ka vahetatud mingite asisemate vastu, 1 airbäg on ka olemas, tagumine klaas on ka ää toonitud. Kesklukk on olemas, koodiga immo, signa, elektriaknad, udutuled ees, läbisõit odokal oli vist 165 midagi.
Õli ja filtrid alles vahetatud, pidurid uued, ÜV'l oli ainult kiita saanud.
Mingi koterman on aga kojameestega - intervalli asendis liiguvad kojamehed ülesse ära, aga alla tulles jäävad poolele klaasile seisma. Jäävad seisma ka kohe hetkel, kui nad välja lülitada ehk siis nad liigu enda algasendisse tagasi klaasi alla serva. Milles võiks olla nende probleem?

Muid kalasid pole esialgu silma jäänud, seest tuleb natuke puhastada ja ongi kena kõik.

Vana tõde on see, et pole teemat ilma piltideta:

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Taga on 2 kohta ja need on täiesti reaalselt kasutatavad, sest.......

Pilt

.....proovisin ja päris huvitav oli seal istuda, pikemal otsal võib küll tagumik kangeks jääda, sest parajad taburetid on need. Tagaaken on nii küljeakna, kui katuseakna eest. :D

Pilt

Pilt

Pilt

Ja siis juhtus kena topelt vikerkaar:

Pilt

Päikest! :)

Viimati muutis Harry_R, 27.01.2014 20:55, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Opel Tigra - 1997 - Harry_R
PostitusPostitatud: 06.07.2013 23:49 

mulle sellised esimesest silmapilgust armunud armulood meeldivad :D
polegi vist varem nii siletat tigrat näind aga edu muidu autoga, päris mõnus linnaputukas.
Palju tühimass passis on?

Viimati muutis elantra, 06.07.2013 23:50, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2013 23:50 
Kasutaja avatar

Küsimus ei ole, et miks kolmandat auto vaja vaid selles, et miks on kolmandaks autoks SELLIST asja vaja? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 00:00 

.Alar. kirjutas:
Küsimus ei ole, et miks kolmandat auto vaja vaid selles, et miks on kolmandaks autoks SELLIST asja vaja? :D

Hea küsimus. :D Ma ei uskunud ise ka, et ma kunagi sellise auto peaks endale soetama.

elantra - 1081 kg

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 00:21 
Kasutaja avatar

Korra olen seal taga proovinud istuda, ja see oli päris võimatu, pea oli konkreetselt aknas kinni, väga naljakas iste.
Niiet kas sa oled meeter nelikümmend pikk? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 00:32 

kj kirjutas:
Korra olen seal taga proovinud istuda, ja see oli päris võimatu, pea oli konkreetselt aknas kinni, väga naljakas iste.
Niiet kas sa oled meeter nelikümmend pikk? :D

1.75. Ega sul mikkrit peas pole? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 00:34 
Kasutaja avatar

Kiilakas peaaegu. Aga vb viis cm pikem... Huvitav igatahes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 00:37 
Kasutaja avatar

Kojameeste anomaalia põhjustajaks võib olla kangi pistik mis on kehvasti ühendatud. Ühel corsal oli sarnasel veal pistik lahti tulnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 00:44 
Kasutaja avatar

Ülihea :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 11:02 
Eliit
Kasutaja avatar

Skeem kirjutas:
Mul sõbral samasugune putukas. Kui nüüd aus olla, siis on see parajalt ebamugav ja ebapraktiline auto. Ei tea kas talle palju konkurente taga istumise ebamugavuse osas? Olen ka ise seda proovinud ja see on väga ebameeldiv, olles ise lühem kui Harry - pea oli pidevalt laes kinni ning suuremates tee jõnksudes sai pidevalt pead ära löödud.

Aga mis seal ikka, coilid alla ning 16 tolli (laia randiga) velg. Sest ise seda autot endale ei ostaks ja kui keegi kingiks, siis täpselt nii teekski - kui juba (ebapraktiline), siis juba ja võimalikult madalaks ning ülbeks.

Juba see, kui on võimalus taga istuda, teeb temast suht praktilise auto ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 12:46 
Kasutaja avatar

Tagaistmed meenutavad visuaalselt TAK-i istmeid :D
aga edu no :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 19:58 
Kasutaja avatar

Ilus sile isend. Teema algataja jutt ka meeldis. Savi pole need tagaistmed, palju ikka 4.keisti ringi sõidad ja kui, siis selleks on mehel ju parem masin olemas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 20:23 
Kasutaja avatar

Pole paar päeva foorumis käinud ja sellised huvitavad uued trendid :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 20:42 
Kasutaja avatar

Sellel luuk võssa visata, siis on tagaistujatel suhtkoht cabrio?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2013 20:48 

Praktiline auto on siiski. Kuna taha ei paigalda nagunii kedagi istuma, siis tagumised seljatoed saab alla klappida ja võibki juba A4 pagassi mahutavusega võrdlema hakata :D Midagi võtta tahad, ei pea tee äärde seisma jääma, piisab käe välja sirutamisest.
Täna rookisin salongi puhtaks, palju kodusemaks muutus ja kurat võtaks, mulle hakkab see mikroob järjest rohkem meeldima.

Roudreidz, nii on ja siis kaoks ka peaga löömise mure ära. Peadest on tglt ükskõik, aga kardan, et lõhuvad tagaklaasi ära - see on kallis lõbu rsk.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 39 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis