Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:08

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 6 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Opel omega 100 kw !!
PostitusPostitatud: 23.01.2014 21:49 

Tere !
Otsustasin ka mina oma opelist siia teema teha, kuna ei ole ise eriline remondimees,ega jaga eriti seda tehnikat, siis saaksin siit abi ja nõu küsida.Õpin vaikselt seda asja foorumist ja youtubist. Ostsin siis umbes 2 kuud tagasi omale 1300 euri eest opel omega 95da aasta oma, kuna eelmine omanik oli vene rahvusest ei saanud ma ta jutust erilist aru , aga õnneks oli tal sõber kaasas kes jagas natuke eesti keelt, aga nh ega ma eriti ta juttu ei kuulanud mis ta mulle seletas ja näitas, igastahes olin ma nii elevil ja rõõmus, et vormistasime kiiresti paberid ja me teed läksid lahku.

Väga head lisad on ka, nagu näiteks esimesed elektri aknad, siis saab peegleid liigutada nupuga, konditsioneer jne , talverehvid sain ka kaasa, ja leidsin pagasnikust veel 2 pudelit õli, juusiis oli unustanud.
Autost endast siis : Sisustus on natuke katki ja mingid plekid peal aga panin juba istmekatted peale, mootor on 2.0 100kw manuaal käigukast , väga hästi kiirendab ja läheb edasi väga reipalt, vana omaniku järgi oli miskit mootoriga tehtud,mingid sport asjad pandud, et ta nii hästi sõidab, kohapeal seistes tuleb natuke kaasi peal hoida ,nagu rallikal tuuritad, et välja ei sureks, ja mootoris on mingi kolksud või hääl, vana omanik ütles , et seal sees mingid sport asjad, , et sellepärast selline hääl.

Mõned vead on ka, kui rooli keerata siis tuleb mingi kõva hääl kusklt, kui auklikel teedel sõita siis on kuulda mingeid kolinaid, vb on ka mingid sport asjad seal pandud.. roostet on ka aga selle lasen ära teha.
selline ta mul on : Pilt

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Opel omega 100 kw !!
PostitusPostitatud: 23.01.2014 21:52 

:hail :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2014 21:53 

:D :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2014 21:55 

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2014 21:56 

AnvarV kirjutas:
:kill 1300 eest oleks võinud ma kolm tükki sulle selliseid müüa. :D

Mis ma nende kolmega teen kui on üks kiire ja tuunitud, täna tegin sõbra volkswagenile ära, tal TURBO diisel

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2014 21:57 
Kasutaja avatar

Ma ei ole päris kidel, et kolksuv hääl mootoris ja veermikus eriti head näitab...veel vähem "sport" asju :rokib
Ja mis siis mootoriga tehtud on et niiväga hästi tõmbab? :?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 6 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis