Tere !
Otsustasin ka mina oma opelist siia teema teha, kuna ei ole ise eriline remondimees,ega jaga eriti seda tehnikat, siis saaksin siit abi ja nõu küsida.Õpin vaikselt seda asja foorumist ja youtubist. Ostsin siis umbes 2 kuud tagasi omale 1300 euri eest opel omega 95da aasta oma, kuna eelmine omanik oli vene rahvusest ei saanud ma ta jutust erilist aru , aga õnneks oli tal sõber kaasas kes jagas natuke eesti keelt, aga nh ega ma eriti ta juttu ei kuulanud mis ta mulle seletas ja näitas, igastahes olin ma nii elevil ja rõõmus, et vormistasime kiiresti paberid ja me teed läksid lahku.
Väga head lisad on ka, nagu näiteks esimesed elektri aknad, siis saab peegleid liigutada nupuga, konditsioneer jne , talverehvid sain ka kaasa, ja leidsin pagasnikust veel 2 pudelit õli, juusiis oli unustanud.
Autost endast siis : Sisustus on natuke katki ja mingid plekid peal aga panin juba istmekatted peale, mootor on 2.0 100kw manuaal käigukast , väga hästi kiirendab ja läheb edasi väga reipalt, vana omaniku järgi oli miskit mootoriga tehtud,mingid sport asjad pandud, et ta nii hästi sõidab, kohapeal seistes tuleb natuke kaasi peal hoida ,nagu rallikal tuuritad, et välja ei sureks, ja mootoris on mingi kolksud või hääl, vana omanik ütles , et seal sees mingid sport asjad, , et sellepärast selline hääl.
Mõned vead on ka, kui rooli keerata siis tuleb mingi kõva hääl kusklt, kui auklikel teedel sõita siis on kuulda mingeid kolinaid, vb on ka mingid sport asjad seal pandud.. roostet on ka aga selle lasen ära teha.
selline ta mul on :