Mõtlesin, et ülearust aega viimasel ajal palju ja teeks oma autost võinoh Oopelist ka kerge teema siia. Soetatud sai see täiesti päevapealt eelmise aasta sügisel. Kunagi poleks arvanud, et endale Opeli ostan, sest isegi ei tuleks mõttesse, et seda autot üldse kuskilt auto24 portaalist vaadata. Niisiis, hea pakkumine kukkus otse sülle ja siiamaani olen rahul sellega ja aina paremaks läheb.
Roostet eksisteerib sellel masinal väga väga minimaalselt, kere on igast otsast sirge ja sile.
Mootor on ka siiamaani murevaba olnud ja edasi läheb korralikult ja möödasõitudel hätta ei jää.
Eelmine omanik kellelt mina selle sain kasutas seda enam-vähem hobiautona.
Just enne auto endale saamist sai see paarisaja euro väärtuses sise ja välishoolduse(põhjalik poleerimine, vahatamine ja nahahooldus).
Ise olen selle aja jooksul vahetanud mootoriõli koos filtriga, esimesed kondid, rooliotsad, küünlad ning süütepooli. Muid pisikesi nipet-näpet asju olen ka tasapisi ära teinud: maki tagant rca kaablid pagasnikusse ilusti vedanud. toitejuhe sai ka veetud. Salongi kõlarid paremate vastu vahetatud ning istmesoendused korda teinud jne.
Iseenesest võib huvitavaid vahetuspakkumis ka teha või siis tõsisele huvilisele ka maha müüa kes hoiaks seda heaperemehelikult edasi kuna endal tuleb vaikselt kaitseväe poole sammud seada vaikselt.
Pilte ei ole photoshoppitud ega midagi. Lihtsalt ühel ilual päeval sai teeääres seisma jäädud ja jäädvustatud.