Olen sunnitud mõnda aega liikuma sellise isendiga

Mootor OM613 DE32LA chipitud+KN filter, võimsuseks umbes 550NM väänet 1800 pöörde juures ja 170kw/230hj
Avantgarde varustus. Kõik lisad. Juurde on tellitud tehase sportvedrustus, auto on mõnusalt kindlalt teel ja ei uju nii vedelalt nagu paljud Mersud. Samal ajal pole tegemist mingi isearetatud käkiga, mis tähendab et kehva tee peal on ta endiselt mugav sõita.
Huvitava lisana on sinakad nö "külmad klaasid" mis ei juhi soojust, ortopeediline juhiiste mis on reguleeritav vist 12 suunas, saab muuta istet näiteks kitsamaks-laiemaks jne. Mulle meeldib ka see et on korralik tume tekstiil-sisu, ei aja suvel higistama ja auto on vaiksem. Kui on nahk siis las olla, aga ma pole iial olnud mingi nahksisu-fetišist kes seda väga tähtsaks asjaks peab.
Jalgu liikluses ei jää ja E39 diisli-meestega joonestan meelsasti

Eriti hästi liigub siis kui turbo juba pöörleb nii umbes 120 pealt läheb väga nobedalt 200ni
Auto jääb arvatavasti minu nö Eesti autoks, saksas tahaks lõppkokkuvõttes omada midagi kiiremat, sportlikumat, siin saan ma ju iga päev sõita nii kiiresti kui tuju on