Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 20:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 6 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Mercedes E320 CDI, 550NM - ookuitore
PostitusPostitatud: 22.05.2013 16:48 

Olen sunnitud mõnda aega liikuma sellise isendiga :)

Mootor OM613 DE32LA chipitud+KN filter, võimsuseks umbes 550NM väänet 1800 pöörde juures ja 170kw/230hj

Avantgarde varustus. Kõik lisad. Juurde on tellitud tehase sportvedrustus, auto on mõnusalt kindlalt teel ja ei uju nii vedelalt nagu paljud Mersud. Samal ajal pole tegemist mingi isearetatud käkiga, mis tähendab et kehva tee peal on ta endiselt mugav sõita.

Huvitava lisana on sinakad nö "külmad klaasid" mis ei juhi soojust, ortopeediline juhiiste mis on reguleeritav vist 12 suunas, saab muuta istet näiteks kitsamaks-laiemaks jne. Mulle meeldib ka see et on korralik tume tekstiil-sisu, ei aja suvel higistama ja auto on vaiksem. Kui on nahk siis las olla, aga ma pole iial olnud mingi nahksisu-fetišist kes seda väga tähtsaks asjaks peab.

Jalgu liikluses ei jää ja E39 diisli-meestega joonestan meelsasti :)

Eriti hästi liigub siis kui turbo juba pöörleb nii umbes 120 pealt läheb väga nobedalt 200ni

Auto jääb arvatavasti minu nö Eesti autoks, saksas tahaks lõppkokkuvõttes omada midagi kiiremat, sportlikumat, siin saan ma ju iga päev sõita nii kiiresti kui tuju on

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Mercedes E320 CDI, 550NM - ookuitore
PostitusPostitatud: 22.05.2013 16:54 
Kasutaja avatar

Pole külavahel näinudki seda. Muidu tundub mõnus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2013 11:17 
Kasutaja avatar

Kõik on mõnus, aga kui vaadata tagant, siis on see ilmselt selle ajastu kõige värdjama tagaosaga universaal, mis saksas toodeti. Justkui miski surnuveok.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2013 11:43 
Kasutaja avatar

Väga kena, mis hinnaga kätte tuli kui saladus pole? Kas chippimine käigukastile halvasti ei mõju? Selle auto tagaosa pole kole vaid tahab natuke rohkem tööd et oleks ilus :) Oleks 7 kohta ka veel siis oleks suurepärane perevagun . Ilmselt tükk aega ei ole miskit siia kirjutada, sest auto näeb aus välja ja kui korralik, siis kestab päris eduliselt tükkaega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2013 11:49 

killer666 kirjutas:
Kõik on mõnus, aga kui vaadata tagant, siis on see ilmselt selle ajastu kõige värdjama tagaosaga universaal, mis saksas toodeti. Justkui miski surnuveok.

Mersu disain on alati konservatiivne ja ajatu. Keskmise ostja vanus on 40+ ja Mercedes teab seda hästi. Üritatakse teha disaini mis võimalikult hästi peaks vastu ajas.

Minuarust ei saa midagi halba öelda W210 disaini kohta. Aga huvitav et mis siis on näiteks 1999a kombi mis sinuarust on kena tagaosaga?

Üks tagaosa pilt veel selle jutu peale :) Suunakad on kena tooniga.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.05.2013 11:55 

fubuq kirjutas:
Väga kena, mis hinnaga kätte tuli kui saladus pole? Kas chippimine käigukastile halvasti ei mõju? Selle auto tagaosa pole kole vaid tahab natuke rohkem tööd et oleks ilus :) Oleks 7 kohta ka veel siis oleks suurepärane perevagun . Ilmselt tükk aega ei ole miskit siia kirjutada, sest auto näeb aus välja ja kui korralik, siis kestab päris eduliselt tükkaega.

Käimar töötab laitmatult siiamaale, ega see võimsuse kasv nüüd nii suur ka pole et kohe midagi puruks lendaks. Juba stock kujul on ju masinal 470NM. Soomes need super-diislid millel on 700nm+++ need jah tapavad automaatkaste paari päevaga. 7 koha jaoks mingit vajadust mul pole, ei ole suurperet :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 6 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 18 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis