Tervist kaasfoorumlased!
Sai siis ka päris enda esimene auto 2 nädalat tagasi ära ostetud, milleks sai Honda. Kuna olen pikalt Preludedel silma peal hoitud, siis saigi sobiva pakkumise korral vaatamas käidud ning järgmisel päeval tõin pilli ära.
Auto on pärit 1999. aastast, kapoti all 2.2 liitrine VTEC. Kuna 3-4 aastat olen käike vahetanud manuaalselt, siis üheks tingimuseks oli kindlasti automaatkast, selle ma ka sain ning siiani olen väga rahul
Väliselt on üks suurem iluviga, milleks on mõlemad tagumised koopaääred, muidu tundub täitsa kobe olevat. Järgmisel kuul üritan kuskile keretöödesse siis auto ära saata.
Seest on auto korralik, kuskil kulumisjälgi pole, istmed väga ilusad, kõik elektrilisad (aknad, peeglid, katuseluuk) töötavad, A/C ja püsikiirushoidja samuti.
Aga mis siis ikka pikalt jutustada.
Esimene pilt peale ostu

Kuna auto on aasta seisnud, siis läksin ja lasin tolmu ka kohe maha

Kuna puit armatuurlaual ei olnud sellises autos just väga minu maitse, siis sai see kaetud carbon kilega ning kohe sai sisse pandud ka kohe natuke edevam Pioneeri makk

Uued pidurikettad-ja klotsid on olemas, samuti ka filtrid ja õlid, lähipäevil üritan need ka ära vahetada. Supakas on teisest autost juba ümber tõstetud, kuid tõeliseks murelapseks on voolukaabli toomine läbi tuleseina, kahest kaitsmekarbi tagusest kummimuhvist läbi ei õnnestunud seda saada, eks peab veel asja uurima.
Üldistest plaanidest kah: koopaääred korda ning siis tuleks auto ära poleerida. Tihedama kodaraga ning natuke suurem velg alla, võibolla pisut madalamaks ning siis vaatame juba edasi