Nih, ma siis ka teen vahelduseks ühe teema, kuna sai lõpuks soetatud auto, mida olen suht aastaid tahtnud omada. Aga igatahes siis, tegu täiesti tavalise e46 2.0 diisliga millele tehasest lubati 100kw. 80 nendest wattidest on äkki alles ka veel, nii ütleb mu urukasti tunnetus igatahes. Lisadeks on hetkel mittetöötav kliima, kaltsusisu, M embleemiga jube jäme rool, millel polegi nuppe ja ma ei tea, käetugi on vist ka lisa äkki. Kellegi eelneva poolt on paigaldatud jubelahe xeenon, mis tegelikuses on päris tore, aga ballastid oleks võinud normaalsemalt paigaldada, mitte lõdvikute külge nipparitega. Katuse peal on UIM, mis peaks olema antenn, aga raadio taha see ühendatud ei ole igatahes.(see lendab veel kauge kaarega nahhui sealt ja siis jooksen järgi, viskan veel kaugemale).
Täna hommikul eemaldasin ka unise välimuse kulmud ja terve ringi tuulesuunajaid ustelt, neid ma veel ära ei visanud, kes tahab saab endale paari õlle eest. Ees on kroom kroomiga neerud, mis on igati väga rõvedad ja tuleb kiiremas korras välja vahetada. Bljaad, käigukangi nupust ma ei hakka rääkimagi, hetkel panin juba tiba vähem rõveda talle. Vigadest pajatama ei hakka, üritab neid ajapikku nüüd eemaldama hakata ja eks siis pajatan kui on kas probleem tegemisega, või kui teen ära ja jagan infot.
Pilte kah. Veljed btw mis all on on vahetuseks kasvõi plekk velgede vastu, millel ok sõidetavad rehvid oleks.
Sry, et vb selline pläma siin kohe laiki korjama ei hakka, aga kopeerisin teisest foorumist, eraldi uut kirjutama kohe ei viitsi hakata.
Peace.