Pole juba jupp aega teemat uuendanud. Detsembri kuus sõitsin Türilt-Pärnu poole vennale külla ja et seal ülevaatus ära teha, kuna dets. viimasel päeval sai see läbi. Kuid see sõit lõppes kusagil 40km Türilt eemal. Nimelt siis hakkas auto jubedalt puterdama ja jõud kadus ära. Üle 90km/h lihtsalt ei läinud. ning lõpuks kooles täiesti ära. Eriti tore oli veel see, et väljas oli juba suht pime ja eriti külm

Võtsin kõne vennale ja mis tal muud üle jäi, kui mulle järgi tulema hakata. Mina niikauaks võtsin seljakotist lisa sokid, püksid, kindad ja dressika, et vähkesegi soojem oodata oleks. Vend kohal, võis nööri otsas sõit Pärnu poole alata. Seegi oli paras katsumus, kuna minu auto ei toimind oli selles ikka kuradima külm + pidevalt pidi klaasi kaabitsaga puhastama, et midagi välja näeks. Sõitsime vahetustega, sest üks auto oli vähemalt seest soe

Lõpuks ikka jõudsime õnnelikult Pärnusse kohale.
Järgmisel päeval sai helistatud foorumikasutajale GTO ja kokkulepitud, et tuleb vaatama, ehk suudab vea kohapeal tuvastada. Tuli kohale, proovisime. Auto läks isegi käima, kuid töötas väga imelikult ja sai otsustatud, et viib auto tema töökotta ära. Peksid mul katalüsaatori seest tühjaks, kuna arvasid umbes olevat. Kasu sellest pold. Hakkasid siis edasi uurima ning küünaldel sädet uurides selgus, et kahel küünlal puudub säde täielikult!

Lõpuks siis sai vahetatud kommutaator ja ka süütepool(vist). Kuid remondis oldud aeg oli pikk, pidevalt sai helistatud, kuid kuidas kunagi suvatses telefoni vastu võtta. Kuid lõpuks sain ikka sõitva masina kätte.
Peale seda remondis käiku sai veel kasutaja GTO'ga räägitud, et Keevitab mul sumbuti tihedaks, teeb kässari korda ja aitab ÜV ära teha. Kuskil 8 jaanuaril saigi auto sinna viidud ja jäin ootele, millal auto valmis saab. Aga ohjah...nüüd hakkas seiklus pihta. Helistades talle kinnitas ta mulle, et jah, kässar on juba korras ja sumpa keevitatud!(Materjalide raha küsis ette). Sama väitis ka streetrace kirjades, kuid kohale minnes pold autoga absoluutselt midagi tehtud. Nojah, arvasin tõesti, et siis ei jõudnud vms. Sai auto ikka sinna jäetud, kuid edaspidigi ei old arengut üldse. Ei vastand ta mu kirjadel, ega ei võtt telefoni vastu ja kui võttiski, siis igast vabandused: haiglas, selg haige, metallitükk silmas jne. jne. Auto oli mul ikka üpriski kaua seal, ja ma tahtsin seda lihtsalt kätte saada ja kõik. Kuna ma ise Türil siis vahemaa tõttu ei saand eriti asja ajada, ning seda tegi mu vend. Lõpuks siiski sain auto kätte ja midagi oli ikka autoga tehtud, mingi teise masina starter peale aretatud

Hetkel vend jageleb temaga edasi, kuna paar asja tema käes.
Nüüd nokitsen ise vaikselt autot nii palju, kui rahakott võimaldab ja Pärnu satun. Hetkel autoga juba nii palju tehtud, et lasin universaalse katalüsaatori alla keevitada, uue sumpa tihendi panna ja käsipiduritrossid vahetada. Parempoolse tagumise rattalaagri ostsin ka, kuna see läbi omadega ja nüüd ootan järgmist nädalavahetust, et Pärnu minna ja see ära vahetada. Varsti auto nii kaugel, et saaks ülevaatusele juba minna

Kuid niikaua Ühistransport!
Head lugemist!
Henry.