pole palju aega möödas sellest, kui panin oma teise bemmi ülesse, kuid paarpäeva tagasi lisandus mulle veel üks bmw. Tegu siis 1996 aasta 318IT 85kw südamega ja Touring kerega bmw.
Auto on eestisse toodud 2007 aastal ja sattus auto hoolitseja kätte

tänu temale on tegu VÄGA korraliku kerega, pindmist roostet on väga minimaalselt umbes 10 täppi terve kere peale. Veermik on väga korralik ja tihe. Mootor hästi hoolitsetud ja korras. salong on nagu esindusest tulnud autol, ainuke kulumise jälg on juhi põrandal paremas tabureti poolses nurgas.
Hetkel seisust nii palju, et nokitsemist vajab kapoti avamise tross(mis on katki ja kapott ei avane), esituled ja udukad vaja laiali lammutada ja ära puhastada, sest niiskus sisse saanud. summuti üks kinnitus kinni keevitada mis on ära murnudnud ning eemaldada see kole summuti ots.
Panen paar pilti ka, et ära tuntaks linnapeal kui vastu tulen

PS. siin on esialgsed pildid, mis moblaga tehtud ja kehva kvaliteediga, aga ma luban, et lähipäevil tulevad korralikud ja ilusad pildid
Plaanin selle auto korralikult ära poleerida ja ilusaks läikivaks ning korralikuks teha, see jääb niisama poosetamiseks

talvel soolaga ma eriti sellega sõita ei taha, ei taha nagu seda korralikku kere ära rikkuda eesti teedega.