Tere.
Kuna igavus konkreetselt jalaga sinna samusesse taob, siis mõtlesin, et teeks ühest rullikast siia teema ka ära.
Ostetud see sai siis McRicco käest, ning see toimus ka suurest ootamatusest ning endalegi üllatusena. (Hea et eelmine omanik tuttav, saab rohkelt vigade infot ja värki)
Otsisin pingsalt mingit vana masinat, kui äkki õhtul msn -is tegime juttu, ning tuli teemaks tema bmw vana..noh, minule muidugi suure üllatusena, aga kaup sai pm samal õhtul kokku lepitud, kuigi polnud masinat veel reaalsuses näinudki. Lihtsalt selle rahaga ei saanud potensiaalika mootoriga rullikat käest lasta kellelegi varuosadeks.
Seega järgmine päev läksin vaatasin üle, ning lõime käed.
Tegemist tahab, auto seisnud 3a ühe kohapeal, kuid rehvides veel mõned barrid siiski on ..seega päris maha ei maksa kanda.
Tegu siis 2.7l -se Eta mootoriga.
Käigukast manuaal 5käiku.
Vanuselt täiesti täisealine, 87aasta väljalase ning 21aastat vanust nagu naksti.
Uksi on neli, sedaani mees nagu ma olen.
Lisadest on olemas rool, 4x el aknad, katuseluuk (vändaga) ja mingi parta kompu vms, mis tulede vigadest teada peaks andma, kui mõni valgusallikas läbi on põlenud.
all on 15" BBS -i kärgveljed.
Ning otseloomulikult ei saa mainimatta jätta ilgelt vingeid reg. numbgi aluseid, kus on kirjad power by streetrace.org
Panen siis ühe pildi ka esialgu, et teema paljas juturaamat ei oleks, vaid ikka piltte ka solgi segamiseks.

Ees on jah, Huidai stange, aga bmw jaoks on see justkui tuuning.
Eks vigadest ja täpsematest muredest saab nende ilmnemisel paremini rääkida, aga sellest mõni teinepäev.
Ning päris rullnoka staatusesse ei maksa mind veel pista..tegu lihtsalt autoga, mis oma olemuselt meeldib, seega, ise üpris rahul, varuosadki kilo hinnaga saadaval.
Tänud.
K
Edit:
*Enne seisma jäämist sai vist viimane pütt uus alla, ning miskit oli veel (Haugimälu ainult ei haaranud kõike kinni mul kohe).
*Kerepeal roostekohti leiab, aga ei miskit hullu ega läbivat.
*Käigukasti hoovastik tahan vahetust.