No tervist
Sai siis l2himinevikus esimene auto soetatud, Lexus Gs300 aastast 2001.
Polnud p2ris plaan nii vara autot osta kuna load tulevad alles septembris, aga pakkumine oli hea ning v6tsime masina 2ra.
Mis seal ikka erilist hetkel
V2ljast kuldne, seest beez, 3l 163kw automaat kast tagavedu, xenon, puutetundlik ekraan, el istmed ja palju muid lisasid.
Kaks asja millest ma puudust tunnen on roolil olevad audio regullimis nupud ja parkimisandurid.
Muidu masin v2ga mugav ja edasi k2ib ka enamv2hem. Pagass on piisaval suur et sinna igasugust helitehnikat toppida.
L2hiajal oleks vaja m6ned veermikuosad vahetada ja pisiasju parandada.
Yldiselt oleks plaan teha midagi ilusat, oleneb kuidas rahadega on ainult, coiloverid, 19'', uus v2ljalase, helisysteem korralik, v6ibolla m6ned kerged lisad v2limusse. Se oleks alustuseks p2ris hea
A ja kui keegi teab v6i oskab aidata et kust saada nt lammutuse kujul sellist autot, mul oleks vaja alates 2002a GS rooli kuna to k6vasti kenam ja uuemaid tagatulesid...

Kuna masin minul olnud vaid m6ned p2evad siis veel vara r22kida muudatustest, aga eks peab raha kraapima akkama nende colide ja velgede jaoks. Samuti on ned summutid seal ni peldikud, et nii ei vea kohe kindlalt v2lja kui originaalid peaks j22ma.
Vabandan t2pit2htede p2rast, mul ameerika Mac...