auto sai ostetud juba 2008 suve alguses.
pill siis kupee ja e30 nagu ikka.
kere oli siis kui auto sain üsna heas korras, oli väikeseid kõkse ja muhke kuid rooste oli üsna vähe närinud, põhi on mõni aeg tagasi keevitatud.
nüüd tahab auto saada mõlemat uut esitiiba mis on mul ka olemas. samuti tuleb vahetada ka tagumine parem nurk. kere tükid on kõik olemas aga ootavad hetke ,et keegi keevituse saaremaalt ära tooks.
lisasi on niipalju ,et on olemas ,el aknad, katuseluuk, juhiiste recaro, taga käetugi, autot on enne mind hästi hoitud ja ma olen küll mõnikord talle natuke liiga teinud ja välimus on kannatada saanud aga pärispalju juppe on ka minu poolt välja juba vahetatud ,et liiga ära ei laguneks.
esimese asjana said 14'' plekid välja vahetatud 16'' azevite vastu, edasi sai auto endale ette jämedad püstakud ja bilstein b8 amordid, amortidega koos läksid alla 4x -40mm lesjoförsi madaldusvedrud, ette sai pandud uued tuulutusega pidurikettad ja ferodo klotsid, vana 3 kodaraga rool sai tõstetud kapi otsa ja peale sai pandud momo rool, tagumine ots sai uued trumlid ja klotsid, sai kohe timmitud shortshifter, ette zenderi madaldus, autol on all lsd mis sai ka juba hooldatud, taha sai pandud stabilisaator mis enne puudus, esisilld sai ka korda tehtud.

amordivahetus