Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 21:18

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 34 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: BMW E36 coupe 1,8IS - Speed fighter
PostitusPostitatud: 15.09.2009 00:54 

Niisiis, sai enda omega maha müüdud 17k eest. Plaanis oli uus auto osta Tallinnast, kuna seal oli kõige suurem valik autosi mida mina tahtsin. Nimekirjas oli nii suuri kui väikseid, pikki ja lühikesi. volvosi ja audisi. Kindel algne plaan oli see et bmw järele ei lähe.
Sõitsin mina siis peale tööd Tallinna poole. Päev algas hästi, läksin ostma bussipiletit, et vaikselt istmel kössitades tallinna poole veereda. Klaasi taha müüritud tädikeselt küsisin piletit tallinnasse, toksis seal ja küsis seejärel 60 krõbisevat. Jäin mokk töllakile vahtima,et misasja. Maksin 60 krooni ära ja lendasin bussipeale. Kohe hakas jama peale seal oleva netiga, aga kuna oli vaja oma nimekirja varud üle vaadata, siis imeläbi hakas se siiski tööle.
Aitas mind kõiges üks hea sõber, kes oma ema turboka mulle kasutada tõi. Esimene auto oli BMW mis oli vaja üle vaadata. Nägime kaugelt et tuleb, lähedalt ei tahtnud enam näha. võtsime järgmise, ei vastatud. järgmine oli volvo, autoaias, mis oli suletud. Kuna kõik muud olid otsas, sai järjest hakatud vaatama kupeesi. esimene oli ront, teine ka, kolmas ei tahtnud suhelda. Asi oli lootusetu. Lõpuks oli viimane paberileht alles, seal oli taaskord kupee. Kahjuks asus asi Pärnus.
Aga no sõber ütles, et sitta kah. Lähme siis pärnu. Sai siis kiirust ületatud ja muud vingerpussi tehtud et jõuda kella 8sasele bussile Pärnupoole. Sõitsime autoga, jooksime, parkisime ja veelkord jooksime. Kohal! Bussipeal oli hirm nahas, mis saab kui se on ka ront, bussiga enam tagasi ei saaa. Kas võtab hotelli või tuleb öösel häälega. Igatahes kohale me jõudsime, ja kuna seda lauset siin loed siis võid juba arvata et ära me ta tõime. Üllatus üllatus, asi oli ilus. Nagu vanale autole kohaselt on tal ikka mõned pisi vead. Peamiselt küll visuaalsel vaatlusel. Käsime sõitsime, asi toimis. Meile meeldis, inimene tahtis müüa. Auto hind oli 25 000 krooni. Teel pärnusse sai telefoni teel 5k alla kaubeldud, kohapeal hakasime veel kauplema. Lõpuks ostsimegi endale 16 000 eest Bmw. SUPER!
hetkel olen 12 L kütusega sõitnud 349 km:lol:

Natuke autost ka:
BMW 318 1.8 R4 103 kW
Liik: sõiduauto
Keretüüp: kupee
Esmane reg: 1994
Mootor: 1.8 R4 (103 kW)
Kütus: bensiin
Odom. näit: 255000 km
Vedav sild: tagavedu
Käigukast: manuaal
Värvus: tumepunane met.
Varustus

turva- ja ohutusvarustus
roolivõimendi, kesklukustus (puldiga), ABS pidurid, 1x turvapadi, signalisatsioon (kaldeanduriga), immobilisaator, lisapidurituli
mugavusvarustus
2x elektrilised akende tõstukid, elektrilised välispeeglid (soojendusega), katuseluuk, toonitud klaasid, rulookardin tagaaknal
sisustus
poolnahkpolster, sportistmed, tagaistme seljatugi allaklapitav, sportrool
audio, video, kommunikatsioon
kõlarid, bluetooth nokia käed vabad süsteem
rehvid ja veljed
talverehvid, valuveljed (17, BSA MOTORSPORT), ilukilbid
tuled
udutuled (esimesed, tagumine), tulede korrektor
sportvarustus
sportvedrustus
muu varustus
tagaklaasi soojendus
esimene tankimine, Pärnu.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
sai kohe ostetud alpine tutikas makk, aitas sellega noortehnik.
Pilt
Ja Süüdlane miks ma üldse tallinna autot ostma läksin, on siin:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Aitähh Rasmus!

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: BMW E36 coupe 1,8IS - Speed fighter
PostitusPostitatud: 15.09.2009 07:47 
Kasutaja avatar

16 kilo eest selline kupee :waah Krt kadedaks teed, minu silmis on E36 kupee üks väga kena isend. Sellel kena velg ja hea värv samuti. Sisu on ka väga mõnus. Ei igati kena aparaat ja pikki ning muretuid kilomeetreid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2009 08:57 

ise tahtsin sama pilli lähi päevatel vaadama mina,krt nii hea pill ja nii odavalt veel said kätte.edu sulle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2009 09:20 
Kasutaja avatar

Et kõigepealt sõitsid linna ja siis hakkasid helistama :). Siis pole ime ju, et pooled ei vastanud või ei saanud näidata. Enne midagi kokku ei tahtnud leppida? Aga noh tundub, et lõpptulemusega oled rahul, nii et kõik läks hästi, äkki muidu polekski Pärnu jõudnud :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2009 09:32 

eiei tartus ikka helistasin ja ütlesin et tulen, tahaks näha ja leppisime mingi kellaaja ka kokku. ju inimestel oli tegemist. aga no lõpptulemus tuli hea:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2009 09:55 

speed fighter kirjutas:
hetkel olen 12 L kütusega sõitnud 349 km:lol:

3,44 l sajale siis?
veidike võimatu sellise mootori puhul kas pole?

Auto muidu viks ja viisakas. Muretuid kilomeetreid!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2009 10:16 

no ma ei tea. 500eest tankisin. sain läbida sellega 579km. iseasi kui palju se bmw näidik valetab

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2009 10:55 
Kasutaja avatar

speed fighter kirjutas:
no ma ei tea. 500eest tankisin. sain läbida sellega 579km. iseasi kui palju se bmw näidik valetab

500 eest saab ju kuskil 33 liitrit kütust. Mis omakorda on umbes 5,7 liitrit sajale. 100+kw mootori kohta nagu natuke liiga vähe. Maanteel 90 töristades äkki saab ka. Teine asi on selline mõõtmistäpsus. Seal võis sul enne palju rohkem all olla. Et seda üldse usutavalt mõõta tuleks paak täis tankida ja km mõõtja nulli lükata ja siis järgmine kord paak täis panna ja siis vaadata mida km näidik näitab. Ainult nii saab enam vähem täpse tulemuse. Isegi tehas annab maantee 6.1, linn 11.4 ja keskmine 8.0

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2009 11:23 
Kasutaja avatar

tehase andmed on miski koormusega ka tehtud...mitte et need miinimumandmed oleksid...seal oli minu mäletamist mööda 2 inimest autos, ligi 50 või 57 kg pagassis ja veel miskit
siis tundub et polegi ebareaalne

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2009 13:20 

ei teagi. seal oli 15L sees enne. aga kui 579 km ees oli. oli mu näidik mm kõrgemal kui enne tankimist. sees olime kahekesi. ca 130kg kokku. pagassis oli plekkvelge.

sõitsime me 90nega ühtlasel gaasil. ja mingeid kiirendusi jms korraldama ei hakanud.

võtsin just arkis enda nimele auto.

eelmine auto oli 125kw opel. maksin kindlustust 3k eest 1280 eeku.
nüüd on 103kw bemm ja maksan sama koefitsendiga 1360 eeku 3 kuu eest

ja krdi koefitsent ei langegi. no tra. KÕIK KINDLUSTUSED VÕIKSID ENNAST PÕLEMA PANNA!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2009 13:32 
Kasutaja avatar

speed fighter kirjutas:
ei teagi. seal oli 15L sees enne. aga kui 579 km ees oli. oli mu näidik mm kõrgemal kui enne tankimist. sees olime kahekesi. ca 130kg kokku. pagassis oli plekkvelge.

sõitsime me 90nega ühtlasel gaasil. ja mingeid kiirendusi jms korraldama ei hakanud.

võtsin just arkis enda nimele auto.

eelmine auto oli 125kw opel. maksin kindlustust 3k eest 1280 eeku.
nüüd on 103kw bemm ja maksan sama koefitsendiga 1360 eeku 3 kuu eest

ja krdi koefitsent ei langegi. no tra. KÕIK KINDLUSTUSED VÕIKSID ENNAST PÕLEMA PANNA!

Sama selts ka või tegid mingis ettejuhtuvas? Kofitsenti arvutatakse kord aastas sellest kuupäevast kui auto regasid. Kui müüsid auto enne aastat maha, siis palju õnne. Nüüd hakkas sul uus aasta jooksma :D. Täpsemalt tahad lugeda, siis siin foorumis on terve kindlustuse teema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2009 13:36 

eluaeg salvas teinud. nüüd võtsin mingi gjensidige vms kuna see oli kõige odavam.
õhesõnaga kui kindlustus lõppeb mul 3 kuu pärast siis võtan mina oma auto naise ema nimele. mõtetu krdi oodata ja looda et midagi langeb.

mul kunagi tekkiski küsimus et kui must reka sõidab üle ja auto läheb mahakandmisele, kas siis hakab tuleb jälle aasta oodata?
ei tra hull teema ikka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2009 13:42 

mu naisel oli sama värk,müüsime vana auto ma ja osime teise.hakkasime uud autod samas seltsis siis tegema ja meile öelti,et kofitsent langeb 07.2010 kuid oleks pidanud see aasta langema,kuid tegime kindlustuse iizis ja kofitsent langes nagu pidi.Sinu konfitsent langeb siis,kui sa teed kindlustust vähemalt 181 päeva aastas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2009 13:47 
Kasutaja avatar

manowar kirjutas:
mu naisel oli sama värk,müüsime vana auto ma ja osime teise.hakkasime uud autod samas seltsis siis tegema ja meile öelti,et kofitsent langeb 07.2010 kuid oleks pidanud see aasta langema,kuid tegime kindlustuse iizis ja kofitsent langes nagu pidi.Sinu konfitsent langeb siis,kui sa teed kindlustust vähemalt 181 päeva aastas.

... eeldusel, et auto on endiselt sinu nimel. Ehk siis jah teatud arv päevi aastas peab kindlustatud olema, aga arvutatakse kord aastas. Kui vahepeal auto ära müüd ja uue ostad, siis hakkatakse uuesti lugema. Näiteks esimese auto ostsid 01.01.2008 ja müüsid 01.12.2008 ja uue ostsid 03.12.2008, siis konfitsent ei lange 01.01.2009 vaid 03.12.2009 (eeldusel et auto nr 2 alles).
ja iizi.net ei ole kindlustus vaid maakler, nad lihtsalt müüsid sulle seltsi. Langetamisega tegeleb ikka keegi teine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2009 13:53 

esimese auto osime 07.2007 ja müüsime 03.2009,ja uue võtsime sama kuu oma nimele ja naise konfitsent langes 07.2009 2kord

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 34 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis