Niisiis, sai enda omega maha müüdud 17k eest. Plaanis oli uus auto osta Tallinnast, kuna seal oli kõige suurem valik autosi mida mina tahtsin. Nimekirjas oli nii suuri kui väikseid, pikki ja lühikesi. volvosi ja audisi. Kindel algne plaan oli see et bmw järele ei lähe.
Sõitsin mina siis peale tööd Tallinna poole. Päev algas hästi, läksin ostma bussipiletit, et vaikselt istmel kössitades tallinna poole veereda. Klaasi taha müüritud tädikeselt küsisin piletit tallinnasse, toksis seal ja küsis seejärel 60 krõbisevat. Jäin mokk töllakile vahtima,et misasja. Maksin 60 krooni ära ja lendasin bussipeale. Kohe hakas jama peale seal oleva netiga, aga kuna oli vaja oma nimekirja varud üle vaadata, siis imeläbi hakas se siiski tööle.
Aitas mind kõiges üks hea sõber, kes oma ema turboka mulle kasutada tõi. Esimene auto oli BMW mis oli vaja üle vaadata. Nägime kaugelt et tuleb, lähedalt ei tahtnud enam näha. võtsime järgmise, ei vastatud. järgmine oli volvo, autoaias, mis oli suletud. Kuna kõik muud olid otsas, sai järjest hakatud vaatama kupeesi. esimene oli ront, teine ka, kolmas ei tahtnud suhelda. Asi oli lootusetu. Lõpuks oli viimane paberileht alles, seal oli taaskord kupee. Kahjuks asus asi Pärnus.
Aga no sõber ütles, et sitta kah. Lähme siis pärnu. Sai siis kiirust ületatud ja muud vingerpussi tehtud et jõuda kella 8sasele bussile Pärnupoole. Sõitsime autoga, jooksime, parkisime ja veelkord jooksime. Kohal! Bussipeal oli hirm nahas, mis saab kui se on ka ront, bussiga enam tagasi ei saaa. Kas võtab hotelli või tuleb öösel häälega. Igatahes kohale me jõudsime, ja kuna seda lauset siin loed siis võid juba arvata et ära me ta tõime. Üllatus üllatus, asi oli ilus. Nagu vanale autole kohaselt on tal ikka mõned pisi vead. Peamiselt küll visuaalsel vaatlusel. Käsime sõitsime, asi toimis. Meile meeldis, inimene tahtis müüa. Auto hind oli 25 000 krooni. Teel pärnusse sai telefoni teel 5k alla kaubeldud, kohapeal hakasime veel kauplema. Lõpuks ostsimegi endale 16 000 eest Bmw. SUPER!
hetkel olen 12 L kütusega sõitnud 349 km:lol:
Natuke autost ka:
BMW 318 1.8 R4 103 kW
Liik: sõiduauto
Keretüüp: kupee
Esmane reg: 1994
Mootor: 1.8 R4 (103 kW)
Kütus: bensiin
Odom. näit: 255000 km
Vedav sild: tagavedu
Käigukast: manuaal
Värvus: tumepunane met.
Varustus
turva- ja ohutusvarustus
roolivõimendi, kesklukustus (puldiga), ABS pidurid, 1x turvapadi, signalisatsioon (kaldeanduriga), immobilisaator, lisapidurituli
mugavusvarustus
2x elektrilised akende tõstukid, elektrilised välispeeglid (soojendusega), katuseluuk, toonitud klaasid, rulookardin tagaaknal
sisustus
poolnahkpolster, sportistmed, tagaistme seljatugi allaklapitav, sportrool
audio, video, kommunikatsioon
kõlarid, bluetooth nokia käed vabad süsteem
rehvid ja veljed
talverehvid, valuveljed (17, BSA MOTORSPORT), ilukilbid
tuled
udutuled (esimesed, tagumine), tulede korrektor
sportvarustus
sportvedrustus
muu varustus
tagaklaasi soojendus
esimene tankimine, Pärnu.

sai kohe ostetud alpine tutikas makk, aitas sellega noortehnik.

Ja Süüdlane miks ma üldse tallinna autot ostma läksin, on siin:

Aitähh Rasmus!