Riputan oma ökoliikuri ka üles.
Minu esimene ark registris olev auto, millega olen ma väga rahul. Minul, kui algajaljuhil, on selline säästuaegne õmblusmasin piisav. Jupid odavad, küte pole ka kes teab mis kallis.
Auto on toodud kunagi ammu ( aastal 2000 ) lõuna-saksamaalt, kus ta pole soola näinudki. Nüüd "mõnusas" Eesti kliimas, kus on ta 9 a sõitnud, hakkavad tulema roostetäpid.
Oblikat veab 1.7 d 44kw millele on 3 a tagasi kap.rem tehtud. Läbisõit on ~259*** mis on õige. Keskmine kütusekulu jääb 5-6 kanti. Kiirendus 100km/h.. aaammõõ... 1 min?? Rehvid talvel on Wanli Winter-challengerid. Suvel on kleberid. Toonklaasi pole vaja, kuna udused tagumised aknaklaasid ajavad asja ära. Muusikat mängib Pioneer deh1400r stock helisüsteemiga. Subwooferit ei pane. Tuuningelementideks on istmekatted, millele on peale kirjutatud racing.
Diisel mootori töölemineku eest hoolitsevad bosch duratem hõõgküünlad ja uus exide premium 77a aku. Alles vahetatud generaator ja juhipoolne sarniir ning sai ostetud sisse Teboil Diamondi õli . Õigepea tuleks vahetada esimesed pidurivoolikud ja juhipoolne amortisaatori ülemine padi.
Pilte ka:

Kiitke ja kritiseerige