Alustame siis...
DeLaBig kirjutas:
Millega nii kaua sõidad, kui BMW hoolduses on ja Sierrat turbotad?
Eks see turbotamine algabki just siis, kui Bumm tagasi on jälle.
jalamees kirjutas:
dislat turbotada...jama ju(muidugi kohe saan GTO-käest vasta kaalikat aga okei...

),ega see 1,5 bar kuigi väike "õhumass" pole ja ma usun,et isegi kui sellega hakkama saaksite,siis vaevalt sellega sõidumõnu kaalub üle turbotamise,võta parem kuskilt pinto bena mootor,isegi mul üks vedeleb,võin sulle maha ärida selle,või siis soomes peaks ju korralikult neid pintosid (turbotatud) olema,uuri midagi ja tõsta ikka õige asi peale ja kuule komooon,projekt w?panen enda autole koonusfiltri vahele,kohe projekt w?kisu masin laiali tee ta laitmatult korda ja tõsta ikka mootor vahele.aga ei saa nuriseda,kerget iluravi vajaks ja siis oleks ju maasikas.aga igaljuhul edu teile seal suomis,kuna sa sierra vend siis kui mingeid huvitavaid juppe leidub(velgi vms)võid ka mulle pakkuda ja kui mingit infi vms vaja on siis võid ikka küsida

Miks mitte, Peugeot' ja Fordi repertuuaris on ju täpselt sama mootor turboga olemas, Fordil küll 2.3 mitte. Pealekeeramise rõõm ainult ning natuke loomingulist mõtlemist.
cali kirjutas:
KRdi hoolduses ta sul nii kaua on et peab mingi käki omale x5 ostma ja veel parem jutu järgi turbotada.
Surutis tuli või !

United Motorsi hoolduses. Saksamaalt ei taheta juppe õigeaegselt postitada, pole nagu minu viga. Mitte surutis, vaid igavus. Tõelisel autohullul sügelevad näpud 24/7 millegi järele. Pealegi on tagavedu ja manuaalkast päris tore ajaviide, sõltumata nii väga kilovattidest, aga kirss oleks turbo näol tordi pealt puudu justkui.
rain0102 kirjutas:
Noor24 kirjutas:
Bemm on nii kaua hoolduses, et selleks vaja kohe uus auto osta

? Ega rikkus siis häbiasi ei ole..
Ja mis turboprojekt räägi asjast lähemalt siis juba.
Bemmil sai bensiin otsa lihtsalt

Naerame nüüd kõik pooleks selle bensiininalja peale.
Turboprojekt siis niisugune...Auto ostsin küll ainult ajutiselt tööl käimiseks, aga mingi aeg hakkasin uurima ja avastasin, et tegu Peugeot' mootoriga, olemas 2.3D, 2.3TD, 2.5D, 2.5TD ja 2.5TD Intercooler, 49-92kW, erineb ainult sisu. Niisiis mõtlesin, et võiks mingi lünga nende vahel täita, sest turbo teeb ju diiselmootori efektiivsemaks, vähendab kütusekulu ja mürataset. Üks auto võib ju üle keskmise janune olla, aga samas võib ju teist suunda ka proovida, pole enne diiselautot omanud ja ei oska sel teemal palju kaasa rääkida. Igavus ja soov midagi uut kogeda pani mind seega sellise käru peale mõtlema.
Siller kirjutas:
No kui su teadmised vaid niivõrd algelised on turbodest, siis ilma know-howta sa vaevalt sa selle toimima saaksid.
Ja 1.5bar nüüd nii väike rõhk pole midagi.
Just my two cents, no offence

Lihtsalt selles mõttes, et tavaline diisliturbo üle 1.5bar tavaliselt ei puhugi, see ka manipuleeritud wastegate'ga. Mingit high-performance jubinat ei sihi, väikse raha eest midagi tagasihoidlikku, et kui äkki tekib janu mingi ulatuslikuma ümberehituse järele ja diisel muretult kinga saada võiks. Know-how on olemas, aga momendil puuduvad koostisosad.