Niisiis mõtlesin et teen siia ka mingi teema.
Tegemist on siis Mitsubishi galandiga, nimelt sai võetud universaal ja automaat.
Kuna ma olen juba vanamees siis praktilisus ja mugavus on põhiline.
Valik jäi justnimelt 2,5l bensuka peale, kuna suur mootor ja automaat kast teevad head tööd.
Otsitud sai ka hästi paljude lisadega pilli.
Ostsin ma tema Tallinnast pm telefoni teel. Ise väga rahul ostuga, kuna sellise hinnaga polnud kuskil mitte ühtegi samasugust pilli.
Igatahes autost kah:
Liik: sõiduauto
Keretüüp: universaal
Esmane reg: 1997 Toodud oli ta saksast 2005
Mootor: 2.5 (120 kW)
Odom. näit: 264000 km ORIGINAAL KOOS TÕESTUSMATERJALIDEGA!!!
hooldusraamat
Vedav sild: esivedu
Käigukast: automaat
Värvus: sinine met.
Turva- ja ohutusvarustus
roolivõimendi, kesklukustus (puldiga), ABS pidurid, 4x turvapadi, signalisatsioon (mahuanduriga), immobilisaator, lisapidurituli, turvavööde eelpingutid esiistmetel
mugavusvarustus
kliimaautomaatik, 4x elektrilised akende tõstukid, elektrilised välispeeglid (soojendusega), pool katusest katuseluuk (klaasist, elektriline), püsikiiruse hoidja, parkimisandurid (ees, taga), toonitud klaasid, peeglid päikesesirmides, uste sisevalgustus, kohtvalgustid
sisustus
Beez nahkpolster, 2x elektriliselt reguleeritavad istmed, 2x istmesoojendused, Comfort istmed, taskud esiistmete seljatugedes, tagaistme seljatugi allaklapitav, nahkkattega rool, reguleeritav roolisammas (kahes suunas), nahkkattega käigukanginupp, nahkkattega käsipidurikang, käetugi ees (laekaga), käetugi taga, topsihoidjad, iluliistud salongis (puitdekoor), jalamatid (tekstiilist), pagasiruumi matt
audio, video, kommunikatsioon
Alpina stereo (CD, MP3, USB pesaga), 6x kõlarid, elektriline antenn
rehvid ja veljed
talverehvid (naastrehvid), ilukilbid, ka (suverehvid, valuveljed (ORIGINAAL))
tuled
udutuled (esimesed, tagumine), tulede korrektor, valgustuspakett
muu varustus
katusereelingud, välistemperatuuri näidik, esiklaasi soojendus, tagaklaasi soojendus, tagaklaasi puhasti, esi- ja tagarataste porikummid.
autol on iluvead. nendeks siis räbal esistange ja tagumised tiivakaared. mis saab kohe kohe ära tehtud, vb terve auto värvin ära. eks näeb.
Pilte pole tast teinud, need ainukesed mis keegi kunagi teinud on, eks ma varsti teen korralikud pildid ka:

ahjaa, kuna hommikul oli majaees imelik vaatepilt siis kohe jäädvustasin selle, täitsa debiil.