Ostsin 1,5 aastat tagasi (Tartust). Kohe tegin kõik vajalikud hooldused. Kleebikud panin. Ja sõitsin rõõmsalt

, sest auto on väga mugav, läheb kiiresti ilusti! Veel võib mainida et sööb ta kuskil 10. Hetkel komp. näitab 10.4 keskmine.
Kuna auto meeldib stockis, pole ma midagi välimuses muudanud. On plaanis midagi sel sügisel teha, kuna praegu lihtsalt aega ei ole sellega tegeleda.
Oli plaan müügis panna midagi muu osta, aga pärast mõtlesin et see pill hetkel mulle kõige rohkem sobib ja vastab kõikidele minu tingimustele. Kõik sõbrad ütlevad et see on lolli teguviis! ära pane müügis!! Niimodi ju tegin. Aga üsk pere vaatas minu auto, ja ütlesid et hetkel turul oli kõige parim variant.
Aasta jooksul vahetasin kõik mis tal oli vajalik filtrid, õlid. Globaalsem oli Hammasrihma ja rulliku vahetus. veepump oli ennem vahetatud. Esi parem laager ka oli vahetatud kuna hakkas tegema mingi hääl. vasak Amorti padi.
Rohkem ei tule meelde. ÜV tegin, kõik oli tip top. Ainult et esi klaasid toonimine meil on keelatud, ja siis võtsin ära kuna seal oli kile (50% toonimine).
Talvel oli üks kurb jutt, ühel hommikul akku oli tühi, sest üks ukse oli mitte lõppuni kinni pantud, ja salongis põlas tuli. Auto seisas niimodi 2-3 päevad, ja see oli piisavalt. Aitas mulle Volvo v40! Jälle naaber
Proovisin sellega driftida sel talvel, läheb hästi aga raskelt, kuna esivedu

Hakkapelita rehvid talveks.
Tahan veel suveks osta mingeid 17' valuveljed, aga hetkel vaba raha ei ole
Oli veel mõtte, iluvõre mustaks värvida aga ei tea, mõtlen et originaal on parem.
Ainuke asi mis ei rahulda mind, orig. makk. Ma ei tea mis sellega tegeleda, on mul FM modulaator, aga tahan kas orig. CD makk, võii ei tea. `Võib olla keegi midagi pakkub?
Lapsuke 
04.2009

Rootsi raud 
06.2009

Auto ülevaade (vanad pildid) 2009

Brothers aastajooksul

Uued pildid 

ROOTSI LIPP!

Loodan et pildiga saab mingi ettekuju