Tere, mõtlesin et peaks ka siin veits autopedetsema ning oma auto teema tegema.
Juhuse tahtel sa siis 94 aasta Corrado 2L 16v, oli muidugi muid auto valikuid ka, aga kuna olin juba kuu aega autota olnud, siis hakkas see üle viskama, ning valik langes selle auto peale. 2 kuud olen Autot omanud ning siiani olen rahul, kuigi vahepeal oli kopp ees juba jamadest, aga vaikselt olen sellega juba harjunud, ükski vana auto pole probleemideta.
Auto on siis tumerohelist värvi, ees on coilover, taga lõigatud vedru, sõites ikka raputab hästi, aga see eest kuiva ilmaga kurve võtta on lihtsalt lust

. Välimus on nii nagu on, vajab tegemist. Tehniliselt poolelt on ka enamvähem korras, paar asja vaja teha, et saaks ülevaatuse puhtalt läbi.
Siiani olen siis vahetanud õhufiltri, õlijahuti tihendi, pidurivedelik, siduri oma ka, ukse jne. tihendid silokooniga üle katnud, lukun õlitanud jne jne. ühesõnaga selliseid asju mida tehakse hoolduses. Paar päeva tagasi sai ka pandud väike esilisa, aitab lund lükata. Originaal lisa ootab suve, kuna see suht jäigast plastikust tehtud ja ilmselt läheks katki lund lükates. Korra olen ainult see talv kinni jäänud ja seda ka julmalt põhjapeale, nii et tagarattad ja esirattad olid õhus. Tegelt tahaks auto kõrgust veits tõsta, sest siis ei põrutaks silda nii palju, aga seda vaatab veel.
Mootoriga olen rahul, sest G60'nel vajab laadur pidevat jälgimist ja hooldust ning vr6 oleks kulukas ülal pidada. 16 klapilisel on minekut ka mingil määral, kuigi jah ei anna ikka võrrelda turbopilliga.
Aitab jutust, küll siin kirjutada jõuab.