Tere kõigile SR foorumlastele!!
Lisaks oma pemmi ka siia ülesse.
Masinaks on sedaan kerel, musta värvi ja manuaal kastiga e39 520i aastast 1998.
Auto on toodud Saksast-Eestisse 2005a. lõppus. Mina siis teine omanik Eestis.
Enne ostu sai auto tutvuse kaudu tasuta

ülevaatus punktis üle kontrollitud, ainuke viga mis välja tuli oli see, et käsipidur võttis 100% kuskil 30%. Kuigi mäepeal seisab sellega ka ilusti. Tuleb kuskilt peale keerata (kes täpsemalt teab andke teada).
Muidu polnud ühtegi lõtku, ei ees ega tagagi. Alla on pandud ka uus katt ja täijesti uus karteri ja käigukasti kaitse.
Sisust siis nii palju, et autol on õrn toon ees ja taga veidi tumedam. Iseenest on sisu jummala tip-top ja läbi endal töö juures keemilise, nii lagi, istmed kui ka kõik teised tetailid. Ütleme nii, et pole pikka aega nii puhast pemmi näinud

Vigadest ka veidi, Välimuselt pole ühtegi täppi roostet aga selle eest koorub autol eest kabotilt lakk. Veel on välimuselt ära kriibitud üks esimene ja tagumine stange nurk.
Sisult on autol kõik liistud-ääred jne terved. Peale on isegi uus nahk pandud nii käigukangi kotile kui ka käsipiduri kangile. Aga see eest on perse keeratud maki ülemine paneel osa

. Selles koha pealt otsikski abi, et kuidas käib välja 5 pemmi originaal raadio ja kust ma võiks leida sellist paneeli nagu:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto_pil ... _missing=1 sellel pemmil??
Auto kohta veidi üldisemalt:
turva- ja ohutusvarustus
roolivõimendi, kesklukustus (puldiga), ABS pidurid, 4x turvapadi, signalisatsioon (mahuanduriga), immobilisaator, veojõukontroll, lisapidurituli, turvavööde eelpingutid esiistmetel
mugavusvarustus
kliimaautomaatik, 4x elektrilised akende tõstukid, elektrilised välispeeglid (soojendusega), toonitud klaasid, peeglid päikesesirmides (valgustusega), kohtvalgustid
sisustus
tekstiilpolster, nahkkattega rool, reguleeritav roolisammas, nahkkattega käigukanginupp, nahkkattega käsipidurikang, käetugi ees (laekaga), käetugi taga, iluliistud salongis (puitdekoor), jalamatid (tekstiilist)
audio, video, kommunikatsioon
stereo (originaal), kõlarid, kompuuter
rehvid ja veljed
suverehvid, talverehvid (lamellrehvid), BMW originaal valuveljed (16)
tuled
udutuled (esimesed, tagumine), tulede korrektor
muu varustus
välistemperatuuri näidik, tagaklaasi soojendus
Kõik mis peal see ka töötab!!

Auto kohta siis veel nii palju, et keskmine kütusekulu on tal minu käes linnas, kus ma ka põhiliselt sõidan 11,5l sajale ja maantel kuskil 8-9l sajele. Kuna aga talv alles tulemas siis kindlasti hakkab see veel tõusma.
Endale Isiklikult auto meeldib väga, auto on igati vaikne, ei nigise ega nagise.
Plaanis teha:
1. Õli, õlifiltri, kütusefiltri, õhufiltri vahetus (asjad ostetud, peale panek selle nädala jooksul)
2. Endal töö juures värvimistööd (jaanuaris kuskil)
3. Veidi tumedam tooniring (peale värvimist)
4. Uus makk ja paneel (nii pea kui paneeli leian)
5.. Maki juhmestik woofri ja võimu jaoks pagassi viia. Siinkohal küsik jälle abi, et aku on küll pagassis aga kuidas oleks kõige kergem siis makilt juhtmestik pagassi viia? (niipea kui ma makk on sees, võimujuhtmed on juba paigas)
Pilte tuleb veidi aja pärast! Kindlasti võiks keegi õpetada ka, kuidas neid siia üldse panna saab nii, et pilt oleks kohe avalik.
Hekkel aga pean eelmise omaniku poolt tehtud pildid panema album.eesse ülesse ja siin on ka link:
http://album.ee/album/296855/50205253Oodatud on kriitikat ja kõiki abinõudeid!!

Madis!!