Keskluku puudus leiab alati võimaluse ärritamiseks. Viimaste teadete järgi pole valge värv enam moes ning erilist ilu poleks tal ka uues trenditoonis. Tõenäoliselt ei tekita Sierra omamine kelleski ühtegi emotsiooni. Ta pole midagi jubedat, ta pole midagi ägedat, ta on... Sierra. Ta pole kiire, samas ka mitte liiga aeglane. Nagu diktor ETV-s, mitte mingit emotsiooni, täielik monotoonsus. Nagu korter Mustamäel - täiesti okei omada, ent mitte mingit rõõmu sellest. See auto lihtsalt on. Ometigi on mul mingi kummaline armastus ta vastu, kuigi ta ei anna selleks vähimatki põhjust. Ta on valmis mind iga hetk teise linna otsa sõidutama küsides vähem raha kui maksab coke. Mul pole kahju tüdrukuga kapotist ja esiklaasist koosneval lamamistoolil tähti vaadata, sest mind ei huvita, milline see hiljem välja näeb. Mind ei eruta kriimud ta pinnal, ega viis, kuidas sinine suits temast külmal hommikul taeva poole tõuseb. Ta on läbini aus, vähenõudlik ja ei põleta armatuuril tobedaid tulukesi, aidates mind alati kohale kui on vaja sügistuultes külmetanud neide soojendama minna. Ma tahan, et ta oleks inimene, sest siis oleks mul veel keegi, kellele loota.
(kõik poetavad pisara ja lähevad ostavad endale ka sierra)

Autona on Sierra nagu Selga küpsis... küpsisena. Väga elementaarne ja lihtne... ja totaalselt mõttetu soovides elamusi.

Antitiib loob meeleolu kiireks sõiduks. Sestap peagi sõbralt autot laenangi.

Plaanis on arendada autos SQ-teemat. Selleks annavad hea lähtepunkti antiiksed pioneeri kõlarid kuvaldaga sissepekstud ja kirvega viimistletud aukudes. Ise olen rahul. Sain ka sokihaisu autost välja, sest peksmise ajal oli kate mullahunnikus ning nüüd lõhnab auto nagu kevadine põld pärast kündi.Kuvaldaga on mul hea täpsus, nii et kõlariaugud sattusid enamvähem kohtadesse. Lõppviimistlus kirvega. Tänan siinkohal GTOd, kes tegi pausi enesetapukatses ning leidis aega leida sobilikud tööriistad.

Teel koolist koju vabastas sumps end köidikutest ja tuli eest lahti. Pool tundi peksin teda jalaga alt, sest tagumine osa oli endiselt kinni. Hiljem viskasin ta salongi ja läksin tüdrukuid vedama, kellest ükski ei vingunud. Kedagi ei koti mehe auto nii kaua kuni see meest ennast ei koti.