Ohhoo, siin selline arutelu juba

Asun siis küsimustele vastama,
Tere Eivo ! Pole 100 aastat näinud , kui mööda sõidad siis helista ikka, ma hoian autot vahetevahel aiias sees ja siis pole teda näha, kuigi jah , hetkel tööd palju ja tööl käin väikse autoga. Muusikakeskuse kõlarid läksid ajalukku kui veel passatiga sõitsin ja sellest ohohhoo kui palju aega möödas

Audi müüsin ka maha vahepeal ,kuigi see vist jääbki kõige ilusamaks autoks miks kunagi olnud. Hetkel siis jah, 2,4 liitrine Mitsu Galant, väga rahul selle masinaga. Sul woofrit pole müüa ? Otsin hetkel.
To WaX, mitte päris Lool aga seal lähedal töötab inimene, kes mulle need tuled ehitas, hetkel nende tuledega ise ei sõida, tulevad uued LED ribad lähiajal kuna külm tegi oma töö ja paar Ledi ei põle kahjuks. Töötan Tallinnas Nõmmel hetkel.
To Scorpio Ghia : Tead ma ise ka imestasin seda , kui manuali ükspäev sirvisin. Aga ei kurda ka, päris ergas on teine. Ise otsisin alguses ka heledat nahksisu aga pole mustal sisul ka viga ma arvan

To Jazz, tasapisi tuunisin teda siiani niisama väljast. Edasiine plaan on sokutada talle külge Avance spoilerring, ning timmida mootorit nende kergemate detailidega ja tugevamate rihmadega. Koonus läheb ka koos spetsiaalse kitiga. Eile sai just sportpütt "jap style" alla pandud mis muidu Legnumitel on. Ja kõige suurem plaan on muidugi aasta alguses soetada omale veel Mitsubishi Legnum, siis on üritustel peale pealtvaatamise midagi teha ka

207 kw stock bi-turbo ja pidev nelik vedu ja 4 wheelsteering

Ei ole paha