Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 02:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 29 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Mazda 323 "Muztdie edition", 1993, agentzero
PostitusPostitatud: 24.11.2009 01:16 

Tervist. Kuna ise elan Tartus ja vaja iga nädal sõita vähemalt korra Võru vahet, siis sai ostetud põhiauto kõrvale selline väike ökopunn ehk käkk või kutsuge kuidas tahate seda. Tegemist siis projektikaga ehk vaatame kaua ilma remondita vastu peab :D Mootoriks siis 1.6 ja 63 kw, manuaal. Muztdie edition siis sellepärast, et nagu pildi pealt näha on, siis tegemist on olnud tõelise kunstniku autoga. Esmapilgul vaadates, tundub, nagu oleks need koopaääred suurepärane rooste "kaotamine", kuid tegelikult selle musta värvi all roostet pole :D "Muztdie" sellepärast ka, et tagaluugi peal Mazda kiri on ümber tehtud Muztdie'ks. Lisadest: el. katuseluuk, tulede kõrguse reguleerimine, peeglid päiksesirmides x 1, signa+kesklukk. Sillad muidu autol täiesti vaiksed, kässar võtab hästi ja kõik asjad, mis autol küljes on, need ka töötavad :)

Pilt

Tehtud hooldused:
*uued kojamehed - 54.-/paar (automaailm);
*esitule pirn - umbes 40.- krooni (automaailm);
*tagatule pirn - 7.- (automaailm);
*vedelesid ühed ovaalid niisama ja installisin need sisse, aga pole siiamaani veel jõudnud ega viitsind juhtmeid vedada taha, kuid see saab lõpplahenduse lähiajal;
*alguses ei töötand üks pütt autol, omanik väitis, et on vett saand, võtsin küünlajuhtmeid ükshaaval tagant ära ja see mis ei töötand, oli küünal päris vesine, lasin kuumaõhupüstoliga kuivaks ja töötab nagu kellavärk 8) ;
*auto ostuga sai kaasa umbes pool liitrit õli, selle kallasin ka peale, sest õlitase oli miinimumi lähedal.

Plaanis teha:
*hetkel mitte midagi, sest auto ju sõidab ja kuskilt midagi ei "karju".

Praegu siis selline seis Mazdaga, eks ma hoian kursis teid auto käekäiguga :D

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Mazda 323 "Muztdie edition", 1993, agentzero
PostitusPostitatud: 24.11.2009 09:31 
Moderator
Kasutaja avatar

Kas see, kui midagi teha autoga ei kavatse, vaid ootad, kaua vastu peab, on ikka projektika tunnus?

Üldiselt suht norm väljanägemisega Mazda, see 1,6 liigutab olematut massi kah suht erksalt (kunagi sai sõbraga sellisega mööda Navi ja Väimela ja muid sealkandi teid uhatud).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2009 09:35 

Selliseid roostekäkke on tänavad täis, miks teha meelega selline korralik selliseks? Väga kole näeb välja nii :S inimesed maksavad meeletut raha, et autodel sellist vaatepilti poleks, aga siin tehakse meelega nii, arusaamatu. Iseenesest kena auto, aga ära rikutud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2009 09:55 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
Kas see, kui midagi teha autoga ei kavatse, vaid ootad, kaua vastu peab, on ikka projektika tunnus?

agentzero kirjutas:
Tegemist siis projektikaga ehk vaatame kaua ilma remondita vastu peab :D D

Ma ei saa aru, kas inimestel puudub "masu" töttu huumorimeel vöi on ööl jäänud saamata :?

Muidu pill ju omapärane, tee valges ka uusi pilte. Küll ta sul vastu peab, kui ise ka väheke hoiad ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2009 09:58 
Moderator
Kasutaja avatar

Birdshit kirjutas:
Umx kirjutas:

agentzero kirjutas:
Tegemist siis projektikaga ehk vaatame kaua ilma remondita vastu peab :D D

Ma ei saa aru, kas inimestel puudub "masu" töttu huumorimeel vöi on ööl jäänud saamata :?

Kõik taandub masule või seksile? Tähelepanematus võib ka ju olla (jõuab siis kõiki neid "emotsioone" jälgida)...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2009 10:03 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
Kõik taandub masule või seksile? Tähelepanematus võib ka ju olla (jõuab siis kõiki neid "emotsioone" jälgida)...

Ei loomulikult, sul on ka öigus.

Laske vabaks :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2009 11:52 

Ma ei oska öelda,et kas õhinast või millest jäi "agentzero"l mainimata,et väga raske on saada selle pilli hobuseid maha,sest rammu on ikka liigselt jagatud autojumala poolt sellele vägilasele..Ratas käib tühja all ja on tükk tegemist,et saada auto kohapealt liikuma :burnout ..aga jah,kõige naljakam selle auto juures ongi see,et see vend,kes värvis selle selliks arvaski,et see on cool...samas,nagunii erilist ilus selles autos pole ka tehasest välja tulles minu arust :) MUZT DIE!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2009 17:22 

Umx kirjutas:

Üldiselt suht norm väljanägemisega Mazda, see 1,6 liigutab olematut massi kah suht erksalt (kunagi sai sõbraga sellisega mööda Navi ja Väimela ja muid sealkandi teid uhatud).

No projekt ju seegi. Aga kui nüüd päris täpne olla, siis ma käingi Väimelas tegelikult koolis :P

Ja pilte saab nädala lõpus vast.

DjudR kirjutas:
Ma ei oska öelda,et kas õhinast või millest jäi "agentzero"l mainimata,et väga raske on saada selle pilli hobuseid maha,sest rammu on ikka liigselt jagatud autojumala poolt sellele vägilasele..Ratas käib tühja all ja on tükk tegemist,et saada auto kohapealt liikuma :burnout ..aga jah,kõige naljakam selle auto juures ongi see,et see vend,kes värvis selle selliks arvaski,et see on cool...samas,nagunii erilist ilus selles autos pole ka tehasest välja tulles minu arust :) MUZT DIE!

Seda kindlasti, et nende hobuste maha saamisega on ikka raskusi, kui vaja kiirelt kohapealt ära minna :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2009 17:39 
Kasutaja avatar

Olen ka näinud seda tehnomaja ees. Võttis muigama küll :D Samas ma usun, et see jama tuleb sealt nitrolahustiga maha :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2009 17:51 

r2s kirjutas:
Olen ka näinud seda tehnomaja ees. Võttis muigama küll :D Samas ma usun, et see jama tuleb sealt nitrolahustiga maha :)

Olen proovinud ja ei tulnud eriti, väga ei viitsind nühkida ka :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2009 18:08 
Kasutaja avatar

Ei, ilus :D

Eelmine omanik oli mentally challenged ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2009 23:38 
Kasutaja avatar

võru pole ju tartust kaugel :? mingi 60-70km aint. paras ajaviiteks ühe õhtuga linnavahel maha kruisida ja sa ostad kohe spetsjomm auto selliseks "reisiks"?! :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2009 01:06 

l6vikuningas kirjutas:
võru pole ju tartust kaugel :? mingi 60-70km aint. paras ajaviiteks ühe õhtuga linnavahel maha kruisida ja sa ostad kohe spetsjomm auto selliseks "reisiks"?! :D

No on ikka vahet kas 150.- edasi-tagasi või 300.- ja rohkemgi. Ja no auto ei maksnud ka eriti midagi, kui aus olla...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2009 23:43 

Tsiteeri:
Tegemist siis projektikaga ehk vaatame kaua ilma remondita vastu peab

Niikaua kuni keegi viga saab tehniliselt mitte korras sõiduki tõttu :? Paneb mõtlema...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2009 02:19 

lauri91 kirjutas:
Tsiteeri:
Tegemist siis projektikaga ehk vaatame kaua ilma remondita vastu peab

Niikaua kuni keegi viga saab tehniliselt mitte korras sõiduki tõttu :? Paneb mõtlema...

Toonitan veel, et auto on tehniliselt täiesti korras, lihtsalt ostuhind oli niivõrd väike, et eriti ei torma selle auto alla raha matma. S4 tahab ka remondiraha saada :wink:

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 29 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis