Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 04:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 10 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Audi A4 2.6 V6 110kw 96a biggo Müüdud
PostitusPostitatud: 19.09.2010 19:29 

Mõtlesin, et teen ka siia suurest igavusest oma auto teema. Mõni minut tagasi kirjutasin siia väga pika teema, kuid läksin siis back nupu vastu ja kõik kadus :kill . Nüüd siis üritan lühemalt aga sama koguse infoga läbi ajada. Sain ühel heal päeval oma bmw e38 müüdud (jumal tänatud). Hakkasin siis otsima uut masinat ja omades head kogemust Audi 80, siis vaatasin Audide poole. Silma jäi see auto mulle ilusate piltide ja puhtuse poolest. Auto oli müügis minu jaoks väga hea hinnaga, sest omaniku väitel pidi ta Eestist lahkuma varsti. Kuigi kell oli juba suht hiline ja tormine, otsustasin igaksjuhuks kohe helistada. Müüja oli nõus kohe kohtuma ja nii me saimegi kokku Sikupilli parklas. Audi nägi sama hea välja ka kohapeal, kui piltidel. Proovisõit oli meeldiv ja ei kuulnud ühtegi üleliigset kolinat. Kuna auto jättis väga soliidse mulje, siis otsustasin ta kohe ära võtta. Tingisin siis ümberregistreerimistasu maha ja leppisin kohtumise järgmine hommik ARKis kokku. Omanikuks sain 15.12.2009. Autol oli/on kaks viga, mis ostes silma jäid. Nimelt puudus kliimaradiaator ja mootoris on väike klõbin. Automüüjale omaselt öeldi, et kliimaradikas on ära võetud, kuna see oli katki. Hiljem tuli välja hoopis, et auto on väikese paugu ette saanud ja jupid on vahetatud ilma kliimata variandi osade vastu. See mind ei heiduta väga, sest ülejäänud auto on nii välimuselt kui ka tehniliselt väga korralik. Nädal pärast ostu vahetasin mootoriõli ja kõik võimalikud filtrid ära (õlifilter,bensufilter, õhufilter, salongifilter). Kohe pärast ostu panin ka auto müüki siia samma foorumisse lootes väike vaheraha teenida, kuid ei olnud edukas see katse. Aga see selleks, auto meeldib väga ja nüüdseks on see müügist maas. Maha olen ma sõitnud üle 30 000 km ja nädalake tagasi lasin ka teha esimese remondi masinale. Sild kolises vähe ja mootor oli higine. Vahetusse läksid kõik vajaminevad ja kulunud jubinad:
Ülemine tagumine õõtshoob (2tk)
vasak välimine rooliliigend
geneka rihma pinguti
genekarihm
klapikambritihendid (2tk)
jahutusvedelik
roolivõimuõli
pidurivedelik
ja samuti näpiti väheke soojendussüsteemi
Mootoriõli olen ma jõudnud juba 3 korda vahetada (iga 10 000 km tagant). Seda siis loomulikult koos õli ja õhufiltriga.
Välimuse poole pealt olen ma lasknud panna ainult tagumise toonringi ja tooninud tagatuled väheke tumedamaks. Tulevikus on plaanis panna facelift esituled, suveks ilusam velg ja lähitulevikus esiküljeklaaside toon. Toonklaas sai pandud, sest nii on privaatsem sõita (kellegile kogemata ette keerates ei vahita peeglisse :D ). Rohkem autoga plaane ei ole, sest üle pingutada ei tasu.
Kütuse kulu on uskuge või ei 8.2 - 8.5 keskmiselt sajale ja seda enamus linnas. Talvel oli muidugi kohati 15 liitrit sajale. Protsentuaalselt 65% linn ja 35% maantee.
Ühesõnaga olen autoga rahul, mõnus jõuline mootor, ei värista kunagi (saab kõrge käiguga väikse kiirusega sõita). Ainus, mis puudub, on nelivedu, kuid see ei ole minujaoks väga vajalik.
Hetkel oleks vaja siibrite liigutusmootorit nii sinise kui ka punase pistikuga. Kui kellegil olemas, võib märku anda.
Pildid, mis mind seda autot ostma kutsusid:
Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Mõned minu tehtud pildid, kui ilm paremaks läheb, siis teen paremad pildid.
Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Viimati muutis biggo, 13.11.2010 14:19, muudetud 4 korda kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Audi A4 2.6 V6 110kw 96a biggo
PostitusPostitatud: 19.09.2010 20:09 
Kasutaja avatar

Piltide pealt tundub kyll sile ja toepoolest vaga puhas. Ennast oleks muidugi mootori kl6bin ara ehmatanud ostes. Oled selllele j2lile saanud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2010 20:41 

Tuttav audifriik, kes remontis ja mootorit lahkas, ütles, et mootor on kotti jooksnud kunagi. Üks tõukuri pesa olevat kõver vms. Ühesõnaga midagi hullu ei pidavat olema. Kui aeg kunagi nii kaugele jõuab, et rihma vaja vahetada, siis vaatab seda asja. Klõbin ei ole õnneks väga kõrva riivav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2010 20:55 

Tuli veel meelde, et mõni kuu tagasi kraabiti Audil külg ära ja uksed läksid natuke lainesse. Vahetusse läksid uksed, karbi plastikkate ja värviti tagatiib ning stange(mõlemad värviti täielikult üle). Töökoda tegi kindlustusele päris kopsaka hinnapakkumise 19150 krooni väärtuses. Mina süüdi ei olnud ja teisel mehel oli kasko. Juhtus siis nii, et sõitsin Statoili ning pöörasin civicu eest läbi, aga tema hakkas just sel hetkel liikuma ja seda üsna äkiliselt.

Süüdlane
Pilt

Kohapeal
Pilt

Töökoja ees
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2010 00:52 

Kena auto endal kh audi sama mootoriga.
Ja pane tähele siin varsti mingid jutumehed tulevad su 2.6 V6 laitma ,et oi kui palju ta kütet sööb ja õli sööb veel rohkem aga ära pane tähele neid :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2010 06:43 
Kasutaja avatar

minu arust väga kena masin, vahet pole ju mis mootorivalem on :D ma arvan et isegi audi v8 puhul tuleks oigeid :D v6 puhul s6ltub kulu pedaali ja istme vahelisest tihendist...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2010 20:51 

Spondzile kirjutas:
Kena auto endal kh audi sama mootoriga.
Ja pane tähele siin varsti mingid jutumehed tulevad su 2.6 V6 laitma ,et oi kui palju ta kütet sööb ja õli sööb veel rohkem aga ära pane tähele neid :)

Need "parem on 1.8 turbo" jutumehed mind ei kõiguta. V6 on igatahes sujuvama sõiduga. Ja kusjuures õli pole kordagi peale pidanud valama :)
Edit: Kuigi võiks olla 2.8, aga parem korralik 2.6 kui roim 2.8 :think

ökosohver kirjutas:
minu arust väga kena masin, vahet pole ju mis mootorivalem on :D ma arvan et isegi audi v8 puhul tuleks oigeid :D v6 puhul s6ltub kulu pedaali ja istme vahelisest tihendist...

Selle autoga tuleb tõesti osata sõita. Õigeaegse käiguvahetusega ja liikluses mitte tõmblemisega saab normaalse kütuse kulu. Mitte tõmblemise all ei mõtle ma munemist, vaid tavalist sõitmist ja vahest ka torud puhtaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2010 21:03 
Kasutaja avatar

rõõmsaid kilumeetreid.. ma ise kui autos ja võtit keeran siis näo ilme muutub ( 3.0 v6 130kw )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2010 14:04 

Sai siis mõni päev tagasi originaal valuveljed alla krutitud. Minu arvates soliidsemad kui need aftermarketid. Mõni pilt ka.
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2010 14:19 

Kahjuks või õnneks jäi müügikuulutust teisest autost üle ja panin audi müüki. Mõni päev tagasi osteti ära selle summaga, mis ma küsisin. Võib teema ära kustutada, auto läinud!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 10 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis