TAASTAN VANA TEEMA18.05.2008Niisiis auto sain endale 2007.a detsembris. Eelmine omanik oli naine ja hoolitses auto eest hästi. Vahetas paljusid juppe Fors'is vahetult enne müüki, nt: rooliotsad, pidurikettad/klotsid, õõtsapuksid, sarniir, simmerid, amorditugi laagrid, stabika puksid, rihmad, rullikud, käigukasti õli, diffri õli. Selle ajaga mis auto minu käes on olnud siis olen vahetanud seal mõlemad temp. andurid, summuti tagumine pütt, pidurivoolikud, eesmised kondid, uus tule klaas (mis läks talvel lumega praks katki), lamda, rool (ennem oli Luisi sport rool, nüüd Audi 200 nahkkattega rool), tagumised pidurisadulad on puhtaks tehtud ja uute tihenditega asendatud. Vaja oleks vahetada veel pinisev kütuse pump. Muusikat olen nii palju teinud, et panin sisse JVC mp3/usb maki ning ette ja taha Clarion kõlarid. Välimus on tal enam-vähem stock, ainukesene mis panud hetkel on toonklaas ja valuveljed.

08.11.2008Talveks sai siis ostetud plekkveljed ja naelrehvid.
Nüüdseks on nad ka alla kruvitud ja kuna auto ei ole millegi pärast kulunud eriti, pole tal vaja muud teha olnud peale veljevahetuse. Valuvelgede alt ära saamisega oli probleem, kuna üks vargapolt oli nii kõvasti kinni et ei olnud võimalik lahti keerata ja lõpuks olid võtmel nuudid ka maas. Ja siis saigi üks polt välja keevitatud.
Hiljem tulevad pildid ka auto hetke seisust.
Edit: Nüüd siis ka pildid
Selline siis näeb välja vargapolt

Ja see on vargavõti

Ja siis veel mõned auto pildid

Nüüd siis paigaldatud uus rool nagu näha ja juhtmega USB on ka kadunud
14.11.2008Niisiis, täna oli jälle selline tore päev kus sai autoga tegeletud.
1 probleem oli see, et lüliti mis näitab kas uks on lahti või kinni (tule põlemise näol) läks katki.
2 probleem oli selles, et kuna see läks katki, siis juhi ust lahti tehes ta ei andnud kesklukule märku et uks lahti on tehtud ja ema jättis autole võtmed ette. Ja tema, kui heausklik, pani ukse kinni mille tagajärjel läksid uksed lukku ja teist võtit ei ole ka. Lühidalt siis, võtmed ees, uksed lukus

Mõtlesin tükk aega, et kuidas nüüd uksed lahti saada. Siis leidsin ühe tugeva traadijupi, tegin otsa konksu ja siis ma toppisin selle klaasi ja ukse tihendi vahele. Keerasin konksu ukse sisepoolele välja ja tõmbasin konksu ülesse poole ja voilaa, uksed tulid lahti. Siis avastasin, et tagumine rehv on tühi, otsisin augu üles, lasin ussi sisse panna ja sai see ka korda ja tegin selle ukse lüliti ka korda. Ja nüüd on jälle kõik ilusti
07.12.2008Nüüd sai siis vahetatud ka diffripadjad lõpuks.