style-b kirjutas:
Need tuled on juba sellest ajast küljes kui eestimaa pinnale see auto jõudis. Laivis minu arust nii väga ei häirigi, no aga ilus sellegi poolest ei ole. Muidu auto ilus, velg sobib ja omal ajal oli ülimadal ka. Siis nägi täitsa mõnus välja A4 kohta. Mootor oli ka aus ja kenasti korras. Küll aga varustuse poole pealt on natuke nigel. Tavaline sisu ja pliidinupud. Iseenesest kena auto

Edu!
Kus sa autot laivis näinud oled, räägin ühe eelnva peremehega? Nii palju kui pabereid uurinud, siis ise olen vähemalt neljas omanik ja eestisse veeres see audi 07.02.2006. Seni olen arusaanud, et selle kroomi ja tagatuled sai endale just eestisse jõudes raittuningus. Ostes olid lisaks nendele tagumiste tuledekroomidele ka igasugu extreme, sport ja sline kroomid, kleepsud. Need lendasid juba lähipäevadel küljest, selle v6 jätsin veel taha alles, nüüd olen harjunud ning mulle sobib.
Tehniliselt sai tõesti väga õige masin lõpuks valitud paljude seast. Sel müügikuulutusel sai ammu silm peal hoitud, aga algul oli hind mulle natuke palju. Peale ostu pole seni veel ühegi halva üllatuse osaliseks saanud. Peale ostu sai TÜV käidud ja leiti ainult ees tagumine vasak sarniir. Nüüd poole aasta jooksul on ära vahetatud vaid tagumine rattalaager, mootori jahutusventika laager ja mootoris öli. Ei suitse ja v6 puhul õli võtt pea olematu. Tulekski üksaegu motol suurem hooldu ära teha.. Madala on ta tõesti, ainus asi, mis ostu puhul kohe muret tegi, kuna kuulutuste piltide välja ei lugenud aga seni väga sõitmist pole seganud, vaatab mis talv toob. Tänan