Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 04:14

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 6 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: lukku.
PostitusPostitatud: 24.03.2012 02:59 

Mõtlesin, et viskaks oma "uue" opeli "kolekonn" siia vaatlemiseks, . Tegemist siis kuni 82a E1 2.3td manual rekordiga mille sai ära äritud ryblikult, eelnevalt tehtud ka teema. Milleks ostsin?, sest meeldivad vanad opelid ning see on vana ja mõnus. Tegemistest siis: eelnevalt tehtud rybliku käes: viewtopic.php?f=48&t=79368. Endal plaan piisavalt madalaks, veljed kahte värvi värvida ning värvi/kere kallal nokitseda. Suurematest plaanidest rääkima ei hakka kuna see tulevikus ning annan uuendustest teada!

Paar pilt ka:

Pilt

Pilt

Marek.

Viimati muutis Marek16, 02.10.2012 20:25, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Oopel Rekord E1 82a Marek16
PostitusPostitatud: 25.03.2012 22:29 

Viskan vähe infi/pilte juurde millega olen jõudnud tegeleda.
Koju jõudis rekord sellisena:

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
Esmalt pesin puhtamaks:

Pilt

Pilt

Pilt

Siis alustasin armatuuri lammutusega kuna paar kaitset läks koheselt läbi kui uue panid:

Pilt

Kapotialt ka üks pilt vahelduseks:
Pilt

Hetkel siis käsil istmete moodimisega kuna rekordiga ei saanud ühtegi istet kaasa :D
Katsetatud sai calibra, vectra, audi100 ning senator b istmeid mis olid käepärast võtta ning suure punnimisega läksid siis suured ja mugavad senati istmed. :) Hetkel juhiiste omega recaro ning kui aega leian siis läheb ka see siis vahetusse, et siis sisu hetkel selline

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Õhtuks oli siis kundepoolne esiiste ka sees:
Pilt

Kuigi on üks mure nende senatori istmetega nimelt ulatuvad tagaaknalauast tiba kõrgemale kuid eks sellele leiab lahenduse.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2012 11:24 
Kasutaja avatar

Tagumine iste tundub küll väga mõnus mugav olevat 8) Lahe auto, mulle meeldib. Edu putitamisel!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2012 18:00 

krss kirjutas:
Tsiteeri:
Endal plaan piisavalt madalaks
Oeh, see on vist kõigi vähegi väärt autode kurb saatus, kui omanik all-show-no-go autodest pakatavat SR foorumit liiga palju loeb... Tõesti lootsin rybliku kuulutusi nähes, et see auto paremat väärib. Aga noh, olulisem et ise rahul ja päris sulatusahju ei lähe.

Mis mõõdus praegused rehvid on? Ilusad "pontsikud" igatahes, eristub mõnusalt neist madalprofiilimeestest.

Ega mul polegi plaanis ta vastu põhja sõitma ajada vaid suts madalamaks, et ikka sõita kannataks.
Eelmise opeli sai ka veidi kärbitud neid vedrusid ning ise olin rahul:

Pilt

Rehvid tal hetkel miskit 185-195 70 r14. :)

fubuq kirjutas:
Tagumine iste tundub küll väga mõnus mugav olevat 8) Lahe auto, mulle meeldib. Edu putitamisel!
Tänud!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.04.2012 15:22 
Kasutaja avatar

Auto omanik oli üks neist, kes miski tunnike tagasi mu bussil rehvid vahetas? Jäi seesama Rekord rehvivahetusbussi küljeall silma nagu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.04.2012 16:10 

.Alar. kirjutas:
Auto omanik oli üks neist, kes miski tunnike tagasi mu bussil rehvid vahetas? Jäi seesama Rekord rehvivahetusbussi küljeall silma nagu.

Täpselt nii. :) olin see heledapeaga. Mingiaeg viskan ka uuemad pildid millega olen jõdnud tegeleda.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 6 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis