Foorumi uuenduste tõttu oli teema kadunud, alustan siis uuesti.
Masina tõin ise saksast 2006a. Värvuseks ütles sakslane Porsche RS blue, netist leidsin värvi õige nime kah, ehk siis Maritime blue.
Saksast tuues oli see 325i 125KW, ja nägi välja selline
Keremudel: BMW E30 1988a kabriolett, tagavedu, kaal 1340kg
Mootor: AC Schnitzer 2,7(S3), Sebring'u torukollektor, Schnitzer aju, tehaseandmetel 154Kw
Sisu: König sport sisu tumedast nahast,Auto Gauge lisanäidikud, käigukang RF, käigud lühemaks tehtud
Tuled: taga Startec toontuled, esilaternad on Depo toodang
Muu:facelifti stanged,ees IS spoiler, külgmised on BMW enda toodang(pandi vist originaalis touringutele neid),tagastange lisa tellisin DB-HP'st ja ehitasin ise ümber(algselt oli seal taga keskel suur ava võrgu jaoks),kulmud Kamei, strutbar RF Tuning, koonusfilter, FK summuti, LSD 3.91 differ, madaldus vedrud, 4x el. aken, katus manuaalne, tuulevõrk,
Muusika: Kõlarid MAC, Alpine stereo.
AC Schnitzeri mootori ostsin sõbralt,mootor on kapremonditud ja väga hea

.
Vahepeal masin seisis 2 aastat, kui ise Austraalias olin, ennem minekut nägi välja selline:

tagasi tulles sai ta sõna otseses mõttes välja kaevatud

värvimis töö tegin seekord ise, esimest korda elus ja tulemusega olen rahul.
Veljed sai välja vahetatud Brock B1 vastu, tagumised 17" x 10" ja ees 17" x 8,5"

praeguse seisuga olen auto niiöelda valmis saanud, jääb vaid kevadet nüüd oodata et ta uuesti tänavatele tuua.

Talvituma peab ta kahjuks sedasi, selleks tellisin autokatte(pidi olema hingav kate), et värvkatet kaitsta linnusita eest, talveks tuleb siia sein ka ette.