Mõtlesin, et mis ma ikka siin vaba teema all mingit mula ajan vahest, paneks ka oma liikuri siia üles.
Aastake kohe saab täis kus ta minu käes on olnud.
Reg aasta 1993
võimsust siis 110kw
kkast:manuaal
lisad:el. aknad, kont, cruise control, abs, el. peeglid
Kui enda kätte sain siis ei olnud seal midagi erilist, kõlarid tehase originaalid, tagumised puudusid. ja eks ajapikku tuli ka probleeme esile.
Üks pluss oli, et madaldus oli olemas... aga kui maal käia siis nää-väga hea se ka pole.
Esimese asjana sai esisilt korda tehtud mis tegi jubedat häält (puksid, rooliotsad jne)
asjad mis said väljavahetatud: antenn, uued esipirnid (philips xenon efect H4 nüüd) millega väga rahul. jalavalgustus kui ukse teed lahti (pistikud olid oksüdeerunud)
Esitiivad olid nutuses seisus kah juba. (sain odavalt teised mis lähvad kevadel asemele, seniks talv ja sool tehku mis tahab vanadega)
pilt kui auto oli peale soetamist:

all oli siis 15" velg, mis oli näinud nii tänavapuhastuskeemiat kui ka päevi.... lakk maas, nurgad vastu äärekivi sõidetud.
Kohe sai sisse pandud uus stereo:

niisiis.... talv möödus rahulikult ilma suuremate probleemideta.
Suve alguses sai ostetud endale korralik 17" velg alla

siis hakkasin otsima kust saaks tagastangelisa.
Leidsin originaali kuid, seal oli kaks auku (ilmselt oli eurooplase oma) üks sai kinni mätsitud ja pahteldatud + värv selga ja voilaa.

Oli siis vaja tegevust jälle leida ja talveks mulle enam ei kõlbanud vana 15" velg. Niisiis lasin liivapritsiga vana jama maha võtta ja toimetasin edasi.
Velg ennem:

ja velg pärast:

Talveks käib küll.
Kui autolehehuvilisi on, siis viimases lehes oli konkreetsest autost ka juttu.
Nüüd siis ootan kevadet, et uued tiivad ette saada, sest vanad on juba sellised et ei anna kommenteerida.
Hiljuti käisin ka rajal kus arvasin et kkkaan lekib, kuid kui garaazi jõudsin siis selgus et olid mõrad sees, mis seal ikka, leidsin uue 500 eek ja toimib.
viimane klõps, kus enne talve ka kõvavaha sai peale pandud.

vot nii siis