Mõtlesin ka siis nüüd peale pikka aega enda auto kohta teema teha.
Ostetud sai ta kuskil augusti kuus ning peale ostu hakkasid temaga ilmnema esimesed probleemid
Auto ostuhetkel:

Ühesõnaga autoga kaasnenud probleemid. Müüa rääkis mulle kõike läbi lillede, et kõik on korras mitteühtegi viga küljes ei ole, veermik ei kolise jnejne ja et ülevaatluselt saab igaljuhul läbi. Läks nii nagu läks. Ülevaatluselt läbi ei saanud kuna autol oli katalüsaator vahelt ära lõigatud ja üldse ülevaatajal viskas kopa ette, et mootor läks kuumaks ning pärast suri aku ära. Müüja autot tagasi keeldus võtmast.
Autol ei põlenud üks esituli mis oli kergesti lahendatav.
Mootori jahutuse ventilaator ei töödanud (kruttisin esiosa ribadeks lahti, leidsin probleemi mis oli juhtmestikus ning tegin uued ühendused ja nüüd töötab)
Kõrvalistuja poolne elektriaken ei töödanud (juhtmestikus jällegist probleem, juhe oli ukse sees katki)
Katalüsaator oli alt puudu (ostsin endale varuosa masina, täpselt samasugune ainult punane ja luukpära kerega ja katkise esiosaga, sealt pealt sain suurema osa juppe)
Aku oli nõrk (selle sain ka varuosa masina pealt)
Ventilaatori parandus:

Summuti vahetus:

Auto varuosadeks:

Töö käigus kukkus telefon ka maha ja tegi naljakaid pilte:

Nüüdseks olen siis autot ikka natukene aega kasutanud ja olen siiamaani ikka ülimalt rahul. Libedaga käitub hästi, välimus on ka täitsa okei ja ökonoomne on ka.
Auto siis hetkel (siis kui korras oli):

Lähiajal teostatud rooliotsa ja rattalaagri vahetus, salongi valgustuses pirnide ja juhtmete parandus ja viliseva salongi ventika parandus.

Järgmine päev peale auto kokku panemist sõitsin linna sillastendi ning otsustasin enne veel statoilist ühe kohvi võtta. Mõeldud tehtud hakkasin ringi pealt maha keerama, kiirus oli kuskil 30-40 km/h max ning esirattad välja keerates oli tee nii libe, et auto liikus otse ja sattus kokku ühe vanema naisterahva poolt juhitud Ford Mondeoga. Fordil polnud viga midagi, tiib natukene mõlkis ning uks kriibitud.

Nüüdseks auto lahti võetud ja kokku tagasi pandud (kahjustused kontrollitud) varuosad ära ostetud ning remonti ära viidud.