Tere kõik see foorumipere!
Otsustasin ka Teile oma uuest autost väheke pajatada

Kõik sai siis alguse aastaid tagasi kui mu isal oli E36 BMW. Mootorit ja asju ei mäleta aga auto oli aus ja jubedalt meeldis.
Sealt saati tekkis BMW armastus ja soov endalegi saada. kahjuks ei võimaldanud siiani seda rahaline seis.
AGA TÄNA!!! sai käidid lõpuks pangas ja UM-is ja omale uus kullake ära tellitud
Masinaks on siis 1 seeria 3 uksega kupee, manuaalkasti ja baasvarustusega. Oleks tahtnud muidugi kolmandat seeriat aga hinnavahe kahjuks seab piirid.
Maksin ma tema eest 45% sissemaksu ja auto on kasutusrendis 3 aastaks. (auto baashind on 23210 eurot hinnakirja järgi ja sai veel 10 eurot allahindlust

) Ise oleks eelistanud muidugi teisiti aga pangad on maksimum kuumakse peale ikka eriti karmid ja see ainus võimalus et kuumakse piisavalt väike saaks.
Esimese seeria kupee kasuks otsustas veel see, et kuna vahest on roolitaga ka neiu ( wink-wink

) siis talvel on kindlasti esivedu ohutum ja stabiilsem, kuigi "lõbutseda" saab sellega vist tunduvalt vähem. Pole hullu, ohutus eelkõike

Varustuse nimekirja vist ei hakka siia kirjutama, ega tal midagi erilist ei ole ka
Pilte teen siis kui auto saan reaalselt kätte

Kaamera mul väga hea Pentax!
Foorimist loodan saada arvamusi auto kohta, võibolla abi mõnes asjas ja kindlasti uusi sõpru ja tutvusi!
Loodan, et võetakse hästi vastu
Kindlasti on plaan helitehnikat natuke parema vastu vahetada, siinkohal ootaks näpunäiteid.
Ja kas seda üldse kasutusrendipuhul teha võib ?
Lõpetuseks illustartiivne pilt oma uuest kullakesest