Tervist tervist!!
Tutvustan ka Teile siis oma esimest , kohe isikliku sigulli

, eks neid nooruspõlves ennegi olnud, aga see kohe isiklik kullake . Tegu siis 79. aastast pärit isendiga, mootoriks 1.3l, millele ülesse polditud kahelõõriline webber, ja mida veab edasi nelja käigune kast. Masin on eelmise omaniku poolt üle võõbatud selle aasta algul, ja kere seis super, kui mõned detailid esmapilgul eirata. Salong oli pooleldi kokkulappamisel, kui ma ta endale võtsin. Istmeteks olid miskisest mitsust võetud kaltsuriidest, aga see eest väga mugavad, tagumine iste sai originaal pandud, ja esiistmed ootavad polte ja turvavöö vastuseid, et saaks need ka sisse panna. Praegune armatuur on pooleldi korralik, ehk siis see lendab välja ja homme loodetavasti saab 03 armatuur koos 06 kelladega sisse pandud. aga aitab lobast, pildimaterjali ka

Jah ma tean, 06 stanged, ei ole mõtet kiusama hakata sellepärast

See minu jaoks kole käkerdis on vahetatud nüüdseks 03 rooli vastu. Plaanid: Talvel põhi uuesti üle pigitada, kere on tugev seega keevitustöid ei vaja. Salong korrastada ja juhipoolne uks korrigeerida ära, rohkem ei tulegi ette, eks siis kiitke või kritiseerige, jään ootele:)