Hei,
Kuna pole juba jupp aega siia foorumisse ühtegi rida kirjutanud, mõtlesin kirjutada autost mida nüüd viimased kuu aega olen putitanud.
Kõik sai alguse 9ndamal Jaanuaril, kui võtsin Autoplius´i müügiportaali ja vaatasin, et müütatakse Peugeotti.
Kuna eelmine suvi sai Cabrio maitse suhu tänu tollele uunikumile:

Ei saa ju see suvi kehvem saada.
Ühesõnaga 9ndal müüjaga kõik kokku lepitud, vennal ja sõbral vaba päev esmaspäevaks kaubeldud, panime öösel kell 3 Leedu poole ajama. Auto oli enamvähem nii nagu telefonis räägiti ning saigi temaga 600km suverehvidega

Eestisse sõidetud.
Pill ise sai põhimõtteliselt sihuke:

Roolivõim, ABS, el aknad, el peeglid, täielikult EL. katus, mis sõidab luugi alla peitu (tegelikult just selle pärast tahtsingi seda konkreetset Cabriot)
Putitamist siiski jagub. Hetkel ei viitsi siia nimekirja hakata koostama, mis vaja teha, seega hakkan hoopis kirjutama, mis tehtud.
Esimese asjana sai auto täiesti pulkadeks võetud, puhastatud, kraamitud, korrastatud, määritud jne. Mõtlesin, et nii on ja nii jääb.
Aga... Paar aastat olen suutnud igasugu "lolluseid" auto kallal mitte teha, aga enam ei suutnud instinktile vastu panna.

Lisaks käis ka sõber nagu uni peale "teeme teeme teeme teeme teeme", niiet suurimad "tänud" temale, et üldse mingisugune putitamine aset leidma hakkas.
Leedukad olid tuunind esistange aukudesse rõvedad, helkivad võrgud, esimese asjana sai need eemaldatud. Loodetavasti asendan need musta võrgu ja udutuledega mingi hetk. Vb ka uue stangega, sest stange ei ole tegelikult selle mudeli oma ja ei lähe iluvõre disainiga väga hästi kokku.

Võrgud eemaldatud ja stange tagasi sätitud, ning tulede, kapoti ja iluvõre vahed paremaks sätitud, hakkasime tegema uksepolstreid.
Polster eest ära ning vana riie välja lõigata.

Riide asemele õhukesest HDF´ist plaat.

Kinnituspoldid fikseeritud, pahtel peale ja omakorda nahk ning seejärel polstrid paika tagasi.

Tagumiste polstritega oli natuke keerulisem. Nendele ei saanud katteplaati peale teha, vaid pidin riidest tüki polstrist välja lõikama.
Rellakaga lasin tagant õhemaks, siis lõikasin noaga täpselt plastiku ja riide liitekohast lahti, katsin tükid nahaga ning vaigutasin tükid oma kohale tagasi.

Praeguseks kõik - homme ehk on mahti polsterdus tagasi asetada.
Istmed saab ehk ka kunagi musta ja valge nahaga üle tehtud, aga enne pean leidma uued esiistmed, kuna nende konstruktsioonid on amortiseerunud.
Stay tuned ! Siia tuleb lisa.
PS: Kui keegi teab, kus keegi jupitaks sellist cabriot või 3uksega 306´e võiks mulle teada anda, igasugu pudinaid oleks vaja, mis mul hetkel katki või rikutud.
Auto24´s müügis olevaga olen kursis.