cali kirjutas:
Omasinka sellist kunagi, kõige halvem kogemus.
Auto oli nagu prillikivi.
Aga mul olid miski 16 tollised rattad all 215 laiad ja proovi seda rooli seal väänata, kuna roolivõimu pole.
Tippkiiruseks jäi ka vbla 135, sõitsin sõbral tuules sain 140

aga kui ta rioda vahetas kukkus spidokas alla

Kunagi oli miski kohalik drag raadil ja ma ei julgend isegi sigulliga joonele panna kuna kartsin, et saan sellelt ka kohe tuppa
Ainuke pluss, et kütet ei läind absoluutselt .
Samuti müüsin raadi auto turul maha ta 30 minutiga 35 000 eeguga kunagi

Roolivõimu puudus on ainuke asi mis nüüdseks veel peavalu tekkitab,kuid elab üle . Samas roolivõimu süsteemi peale sobitamine pole ka tead mis teadus. Õppetused juba välja koogitud neti avarustest

Samas ,kui sellele 16 tollised veljed alla kruttida peaks koopasse käima vms ,kuna vedrustus on originaal. Teisel sinisel volkaril on 16 tollised veljed all ning järsul pöörakul käivad need isegi koopasse mis siis ,et alla on pantud sport vedrustus jäikade amortidega. Mustale lähevad alla 14 tollised veljed siis peaks välimus natuke kenamaks ka muutuma. Tipp kiiruses tuli endal 165. Alla mäge 170. Üheks puuduseks on kindlasti 5 ene kast. Eks igal masinal on omad plussid ja miinused. Samas mida vähem elektroonikat seda parem

Ise olen igati rahul autoga. Nüppeldanud olen pea 2500 km maha ning teepeale pole jätnud.