Niisiis tagasi audi ridades. Tegu siis suhteliselt lisadevaba sajaga. El peeglid,el katuseluuk,abs,roolivõim,plokisoendus ja käetugi leiduvad. Käike vahetab kah ise. A ja üks udutuli on kah

Salong mulle meeldib. Korralik pesu vaid vaja teha. Vigu leidub kah. Alustab piduritest. Et need võtaks peab enne pidurdamist 2 korda kergelt pedaali pumpama ja siis kolmas kord võtab. Niimodi sai 60 kilti maha sõidetud. Automaat kast muidu enamvähem ok aga kiirusel 80 satub ta vist segadusse ja ei oska enam mulle käiku valida ja hüpleb ühelt käigult teisele. 85 kmh toimib jälle hästi. Tundub, et ka termostaat on kinni jäänud. 15 km oli sõidetud ja tegime väikse peatuse siis sülitas enamus tosooli maha paisupaagi korgi vahelt. Törts vett sisse, kuumapuhur kütma ja sõit jätkus.
Käivitamisega kah omaette teema. Siin oleks juba kellegilt abi vaja

Peale 2 aastast seismist läksin ma oma aku ja bensuga teda käivitama ja tee mis tahad, lubab aga käima ei lähe.Lõpuks lammutasin õhukopsiku eest ära ja lämmatasin käega õhuvõtu täitsa kinni(vot ei tea kustkohast selline idee tuli). Niimoodi sai kohe käima. Täna hommikul käisin käivitamas ja bljää. Miski minuti jagu lubamist ja siis läks lõpuks käima.. Alguses vist käis poole vähemate silindritega kui vaja. Et jah äkki v6 gurud oskavad suunata väheke.
Eks ma ajapikku täiendan seda teemat uute vigadega . Niikauaks paar kehvapoolset pilti

Btw ostsin ta ainult sellepärast, et hind oli väga hea ja alati omale c4 tahtnud. Nüüd sain vot.

E:
Liist puudu ja see on pagassis