Eelnevatelt piltidelt pole küll väga aru saada, aga tegelikult on auto ka poleeritud. natuke näeb parem välja aga....
ma panin autole alla vallerid, lasi selle madalaks ja poleerisin ära, aga ikka on auto üldmulje minu arust RÄÄBIS.
nagu näha siis rebane on ikka kallal, plus need nn värviparandused mida ma enne ülevaatust aerosooliga tegin järjest enam ja enam hakkavad häirima. seega tegin endaga kokkuleppe, ENNEM EI TUUNI MIDAGI KUI KERE KORDA TEHTUD ON. mõeldud-tehtud

see on parem tagumine poolraam kes aru ei saa

(rooste põhjus on mitu kihti plekki üksteise peal kohati isegi 4 kihti, nüüd kui uued tükid külge keevitan ei tule kuhugi mitut kihti plekki, kõik tükid lähevad serv servaga, seega kui hakkab roostetama siis kas auto väljastpoolt või seestpoolt, roostel pole enam kuskile VAHELE pugeda.

tegelikult ma olen juba kokku 4 pikka päeva lõiganud ja keevitanud, aga hilisemat progressi pole veel jõudnud jäädvustada, aga kindlasti neid klõpse tuleb juurde, ja võin ka öelda et lõpuks jõuavad mõned plaanid ka mõtetest kaugemale, aga rohkem veel ei räägi. ei taha liialt ette rutata, muidu võib jälle mõni plaan muutuda.