Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 21:57

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 60 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: KUSTUTADA
PostitusPostitatud: 15.07.2011 14:03 
Kasutaja avatar

Toon siis esimest korda enda auto ka avalikkuse ette.
Auto on siis 92 aasta Renault clio, millel on üllatavalt raevukas 1,2 mikromootor. miks ma ostsin selle auto? 225 euri, miks mitte?
selline see oli siis nädal peale ostu, kui panin alla valukad, mis olid mul juba enne autot olemas.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Plaane selle masinaga on. Plaane on palju, liiga palju seega need muutuvad alatasa ja pikemalt tulevikuplaanidest ei räägi, vaid hoian kursis olevikus toimuvaga.

Viimati muutis omrek, 28.12.2013 00:56, muudetud 3 korda kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Clio mk1 EURO project
PostitusPostitatud: 15.07.2011 14:21 
Moderator
Kasutaja avatar

Tee pealkiri vastavaks reeglitele

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Clio mk1 EURO project
PostitusPostitatud: 15.07.2011 14:31 
Kasutaja avatar

Torsioon vedrustus on vahva, saab väga lihtsa vaevaga muuta auto kõrgust, kahjuks käib see ainult auto tagaotsa kohta.

esiotsa tegin siis madalamaks ja jäigemaks mingite vanade diisel mersu esivedrudega, mille ma lõikasin rohkem kui poole lühemaks ja tegin lehtmetallist uued ülemised vedrutaldrikud. need vedrud olid ikka väga jäigad. ainuke vetrumine tuli rehvidest. aga kaua see nn sport vedrustus ei kestnud, kuna auto jäi lohkudest üle sõites hüppama. aukudega polnud hullu. arvatavasti oli hüppamine põhjustatud sellest, et originaal amordid ei jõudnud selle jäiga vedru vetrumist kinni hoida. kui kedag huvitab võin kunagi ka vedrudest ja taldrikutest pildi üles riputada.

Viimati muutis omrek, 28.12.2013 00:47, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Renault Clio mk1 EURO project- omrek
PostitusPostitatud: 15.07.2011 14:40 
Kasutaja avatar

Oi tere, keda ka siin näha :D Ma polegi su cliot valudega näinud.. koolis ütlesid küll kunagi, et mine vaata aga ma ei jõudnudki sinna :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2011 14:55 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
Oi tere, keda ka siin näha :D Ma polegi su cliot valudega näinud.. koolis ütlesid küll kunagi, et mine vaata aga ma ei jõudnudki sinna :D

nüüd siis näed:D aga needgi veljed on juba ajalugu tegelikult. praegu aegamisi liivapritsitan teisi velgi 14'' bmw kärjed. mõte oli need mustaks värvida. aga kompressor kipub maru kuumaks minema pritsides, seega se progress just kiire pole.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2011 15:15 
Kasutaja avatar

Ära mustaks küll värvi.. niigi väike velg, must värv jätab aind veel väiksema mulje. Mingi samasugune värv oleks ilus nagu eelnevatel velgedel on, ehk siis siuke vähe tumedam hall :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2011 15:25 
Kasutaja avatar

Eelnevatelt piltidelt pole küll väga aru saada, aga tegelikult on auto ka poleeritud. natuke näeb parem välja aga....

ma panin autole alla vallerid, lasi selle madalaks ja poleerisin ära, aga ikka on auto üldmulje minu arust RÄÄBIS.

nagu näha siis rebane on ikka kallal, plus need nn värviparandused mida ma enne ülevaatust aerosooliga tegin järjest enam ja enam hakkavad häirima. seega tegin endaga kokkuleppe, ENNEM EI TUUNI MIDAGI KUI KERE KORDA TEHTUD ON. mõeldud-tehtud

Pilt
see on parem tagumine poolraam kes aru ei saa :D (rooste põhjus on mitu kihti plekki üksteise peal kohati isegi 4 kihti, nüüd kui uued tükid külge keevitan ei tule kuhugi mitut kihti plekki, kõik tükid lähevad serv servaga, seega kui hakkab roostetama siis kas auto väljastpoolt või seestpoolt, roostel pole enam kuskile VAHELE pugeda.
Pilt
Pilt

tegelikult ma olen juba kokku 4 pikka päeva lõiganud ja keevitanud, aga hilisemat progressi pole veel jõudnud jäädvustada, aga kindlasti neid klõpse tuleb juurde, ja võin ka öelda et lõpuks jõuavad mõned plaanid ka mõtetest kaugemale, aga rohkem veel ei räägi. ei taha liialt ette rutata, muidu võib jälle mõni plaan muutuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2011 15:37 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
Ära mustaks küll värvi.. niigi väike velg, must värv jätab aind veel väiksema mulje. Mingi samasugune värv oleks ilus nagu eelnevatel velgedel on, ehk siis siuke vähe tumedam hall :D

ära pahanda aga kui ma tahaks suurema muljega velgi siis ma ostaksin suuremad veljed:D:D
tegelt lisandub velgedele veel mingit värvi rant. kuskil nägin ka cliot millele olid pandud kas 12''või 13'' mini cooperi valukad ka musta värvi ja tegelikult ei näinud üldse vga hull koos madaldusega välja
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.07.2011 16:47 
Kasutaja avatar

Siis küll :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2011 12:16 
Kasutaja avatar

Väga mõnus masin. Endal selliseid kaks tükki, küll aga lux mudelid (1.4 RT). Kui mingeid varuosasid vajad, siis anna teada, üks 1.4 RT on hetkel varuosadena müügis (äkki tahad 1.4 58kw mootorit, mis on selle kere peal ikka väga ergas). Samuti võin pakkuda erinevaid 15" Clio Sport valuvelgi (Rial Monza, OZ F1), mis istuvad ka Clio mk1 alla väga eduliselt. Samuti ootame sind Eesti Renault Klubisse
Jõudu ja jaksu selle autoga!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2011 16:52 
Kasutaja avatar

onuzim kirjutas:
Väga mõnus masin. Endal selliseid kaks tükki, küll aga lux mudelid (1.4 RT). Kui mingeid varuosasid vajad, siis anna teada, üks 1.4 RT on hetkel varuosadena müügis (äkki tahad 1.4 58kw mootorit, mis on selle kere peal ikka väga ergas). Samuti võin pakkuda erinevaid 15" Clio Sport valuvelgi (Rial Monza, OZ F1), mis istuvad ka Clio mk1 alla väga eduliselt. Samuti ootame sind Eesti Renault Klubisse
Jõudu ja jaksu selle autoga!

mootorist olen küll huvitatud, saatsin PS. mm ja need OZ veljed on ka päris ahvatlevad, aga ei lähe kahjuks projekti loomusega kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.07.2011 20:42 
Kasutaja avatar

Leidsin ka aega siis teemat uuendada, lisan siis mõne pildi mida ma olen lubanud üles panna. seis on selline et nüüd LÕPUKS on mul ka koht, KUHU külge ma saan karpi keevitada :rokib aga sellega töö veel ei piirdu, igalt poolt kust vähegi torkima hakkan tuleb auk sisse :waah

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

eks see tundub küll päris lipp lipi peal, lapp lapi peal, aga ei saa ühte suurt plekitükki sobima panna. ja muidugi see põlenud mastiksi jäägid teevad ka pildid koledamaks kui asi tegelikult on.

mul on suuri probleeme olnud ka pleki ''ära tõmbamisega'' mida tõphjustak keevitus ja plekk hakkab lainetama. kas keegi oskab öelda mingit nippi kuidas seda vältida, TÄNUD

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.07.2011 22:50 

omrek kirjutas:
Leidsin ka aega siis teemat uuendada, lisan siis mõne pildi mida ma olen lubanud üles panna. seis on selline et nüüd LÕPUKS on mul ka koht, KUHU külge ma saan karpi keevitada :rokib aga sellega töö veel ei piirdu, igalt poolt kust vähegi torkima hakkan tuleb auk sisse :waah

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

eks see tundub küll päris lipp lipi peal, lapp lapi peal, aga ei saa ühte suurt plekitükki sobima panna. ja muidugi see põlenud mastiksi jäägid teevad ka pildid koledamaks kui asi tegelikult on.

mul on suuri probleeme olnud ka pleki ''ära tõmbamisega'' mida tõphjustak keevitus ja plekk hakkab lainetama. kas keegi oskab öelda mingit nippi kuidas seda vältida, TÄNUD

Kassa hakkad ühest otsast pihta ja teises otsas lõpetad keevitus õmblusega ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.07.2011 22:51 

Paistab olevat ikkagi punktitud lõpuni, aga sellist keevitust saab teha ainult siis kui vahepeal jahtuda lased. Muidu hakkab kere pingesse kiskuma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.07.2011 23:08 

seda ka muidugi.ise olen teinud üks ots kinni siis teine ots kinni ,keskelt ja olen hakkanud mõlemalt poolt 2-3 cm kaupa tulema .Palju oleneb muidugi kui pikk see riba on . Ise tegin nii 20 -30 cm juppid.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 60 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis