Seda teemat hakkan kindlasti jälgima.

Väge äge putukas on ikka, mul on kah peres üks selline aga tavalise 1.4 bensiinimootoriga aga sisse on pandud korralik ST sport poolnahk sisu ja rool ning see on ikka üks ütlemata hea lisa. Isegi 1.4 bensukaga on selle autoga väga lõbus sõita, selline krapsakas ja hea juhitavusega putukas. 110kW teeb sellest autost vist ikka tõsise looma.
Üks asi mis mind häirib on väga kõrge isteasend. Kas selles ST-s on kah see iste nii kõrgel? Ma olen üle 1.90m pikk ja rooli istudes tekib kohe hiiglase tunne, isegi kui iste on kõige all ja seljatugi suht taga. Selline tunne on nagu oleks pea laes aga tegelt on pearuumi küllaga.
Neid ST-sid liigub suht vähe, viimasel ajal pole ühtegi isegi müügis olnud, ma ikka vahepeal vaatan auto24-jast. Elvas on üks huvitav ST, mis on tehasest ST-na välja veerenud aga hiljem on Reinsalu Spordi juures 1.3 mootor peale pandud. Enamasti käib see asi ikka vastupidi.

Reinsalu ise rääkis, et tal oli mingi paarsada kilomeetrit läbisõitnud 1.3 mootor ja kütusekulu säästuks lükkas selle peale tütre autole.