Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 21 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Audi A4 1995 Feiker
PostitusPostitatud: 05.12.2011 23:51 
Kasutaja avatar

Tervist rahvas, kuna igav siis mõtlesin, et teen enda autost ka siia teema.
Alguses kui ostma läksin siis oli kõik väga hea ja korras, mida aeg edasi seda rohkem vigasid hakkas välja tulema. Sai siis auto Ränikivi autoteendidusse viidud kontrolli, sealt ma midagi eriti head teada ei saanud. mootorile oli vaja natukene uuendust, niisiis saigi auto sinna parandusse viidud ja vahetati ära:
Kõik rihmad
rullikud
küünlajuhtmed
jagaja kaan
rootor
küünlad
klapikambrikaane tihend
õhufilter
kütusefilter
õlifilter
mootori sisepesu
uus õli
lambda andur
nukkvõlli simmer
vaakumvoolik
piduri kettad
piduri klotsid
+ veel pisiasju
Siis oli masinaga juba parem tunne sõita, aga oli ka teada et esisild on väga kehvas seisus ja üks pooltelje ots on läbi. natukene aega hiljem sai siis viidud auto jälle remonti ja vahetatud sai kõik esisilla jupid . Siis oli auto täielikult korras veermiku ja mootori poolest. kuna rehvid olid päris läbi sai ostetud uued talverehvid ka (naast) .Nüüdseks on auto täiesti korda tehtud ainult sõidurõõm.
Edasi liigutab teda 1.6 74 kw mootor (lahja) Aga kuna praegu auto korras siis ennem suve pole plaanis teda maha müüa. Suvel plaanis vähe uuem ja suurema mootoriga masin osta mis on ka päris kindlasti audi.
Varustustase: konditsioneer, kliima, 16" valuveljed, abs pidurid, roolivõim, suverehvid/
Salong: nahksisu, karboniitdekoor, mehhaaniliselt reguleeritav rool, mehhaaniliselt reguleeritavad istmed, juhiiste kõrguse reguleerimine, käetugi (taga)
Mugavusvarustus: 2 X el. aknad, elektripeeglid, stereo, cd mängija, mp3, x6 kõlareid, kokkuklapitavad välispeeglid
veokonks
2x turvapadjad,
Autol on poleeritud ka esi ja tagatuled, ning auto ise on vahatatud / poleeritud.
Mõned pildid ka
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Plaanis on ette panna kas udutuled või siis lihtsalt need originaal võred alla.
Uus aku ei teeks paha ja uus makk samuti mitte.

Viimati muutis feiker-, 07.12.2011 22:28, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Audi A4 1995 Feiker
PostitusPostitatud: 06.12.2011 01:53 
Kasutaja avatar

rutsik kirjutas:
soovitan võred lihtsalt sinna alla panna. läheb vähem närve ja mõtlemist. Teine võimalus on lihtsalt osta sellised udukad nagu votex ostis.

Kuidas esituled näitavad? :D

Ega pole leidnud neid võresid ka kusagilt väga.
Esituled võiks paremini näidata, aga ajab asja ära. võibolla aitaks xenon ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 02:17 
Kasutaja avatar

Naljakad tuled :) Ei taha mitte kuidagi sinna ette sobida ja nad ei sobi kokku ka tootmise algusaastate tagatuledega. A no mis neist tuledest ikka kommenteerida. Lisaks konditsioneerile on sul ka kliimaautomaatika ;) Tubli töö igatahes kapoti all lastud ära teha, selleni tahtsingi jõuda.:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 02:26 
Kasutaja avatar

Vapper kirjutas:
Naljakad tuled :) Ei taha mitte kuidagi sinna ette sobida ja nad ei sobi kokku ka tootmise algusaastate tagatuledega. A no mis neist tuledest ikka kommenteerida. Lisaks konditsioneerile on sul ka kliimaautomaatika ;) Tubli töö igatahes kapoti all lastud ära teha, selleni tahtsingi jõuda.:D

Piltidel võibolla tundub et tuled ei sobi, aga reaalselt sobivad need tuled sinna ette väga hästi. Aga kapotialla läinud raha jah , aga see eest on nüüd kindel sõita kah.

KÜSIMUS
Auto vahepeal teeb sellist trikki , et läheb korraks käima ja sureb kohe välja. kui nii mingi aeg teha, siis lõpuks jääb käima kah.Aga seda nalja teeb väga harva. Võibolla keegi oskab öelda milles asi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 02:31 
Kasutaja avatar

Osadel on immo sellist probleemi tekitanud (A4'l), ja kellelgi ka sissepritse jamas ja tekitas anomaaliaid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 02:32 
Kasutaja avatar

Vapper kirjutas:
Osadel on immo sellist probleemi tekitanud (A4'l), ja kellelgi ka sissepritse jamas ja tekitas anomaaliaid.
immo on selllel vahelt ära võetud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 19:59 
Kasutaja avatar

Väliselt suht norm masin, hoolt on ta sul ka vägagi korralikult saanud ja tööd on tehtud kõvasti. Velg on ka all üsnagi kenake. Udutuledest niipalju, et julgeks küll soovitada selliseid nagu mul, närvi kulu väiksem, kui hakata aretama sinna ise mingeid udukaid stange võredesse. Kadedaks teeb ka salongis olev nahksisu ja kliima, mis minu masinal puuduvad :). Natuke ka kriitikat minu poolt. Nimelt ned LED angel-eyed on minu arvates üsna jubeda välja nägemisega (häirivad just need sinised pirnid). Paneksid sisse kollased pirnid, oleks asi palju ilusam. Samas võiks olla ka taga facelifti tuled ja siis oleks masin suht Bueno. Aga kuna sul nkn varsti müümise plaan, siis vast uusi tagatulesid sa panema ei hakkad :). Igatahes edu ja jaksu ning muretuid ja mõnusaid kilomeetreid Audi seltsis :)

EDIT:
feiker- kirjutas:
KÜSIMUS
Auto vahepeal teeb sellist trikki , et läheb korraks käima ja sureb kohe välja. kui nii mingi aeg teha, siis lõpuks jääb käima kah.Aga seda nalja teeb väga harva. Võibolla keegi oskab öelda milles asi.

Mu A4'l oli ka selline jama möödunud talvel. Minu omal kadus mure nii, et enne käivitamist võtsin maki paneeli eest ja siis panin käima, seejärel paneel ette tagasi ja töötas muretult. Kuid soovitan massid sul ära puhastada, see võib aidata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 20:41 
Kasutaja avatar

Votex kirjutas:
Väliselt suht norm masin, hoolt on ta sul ka vägagi korralikult saanud ja tööd on tehtud kõvasti. Velg on ka all üsnagi kenake. Udutuledest niipalju, et julgeks küll soovitada selliseid nagu mul, närvi kulu väiksem, kui hakata aretama sinna ise mingeid udukaid stange võredesse. Kadedaks teeb ka salongis olev nahksisu ja kliima, mis minu masinal puuduvad :). Natuke ka kriitikat minu poolt. Nimelt ned LED angel-eyed on minu arvates üsna jubeda välja nägemisega (häirivad just need sinised pirnid). Paneksid sisse kollased pirnid, oleks asi palju ilusam. Samas võiks olla ka taga facelifti tuled ja siis oleks masin suht Bueno. Aga kuna sul nkn varsti müümise plaan, siis vast uusi tagatulesid sa panema ei hakkad :). Igatahes edu ja jaksu ning muretuid ja mõnusaid kilomeetreid Audi seltsis :)

EDIT:
feiker- kirjutas:
KÜSIMUS

Mu A4'l oli ka selline jama möödunud talvel. Minu omal kadus mure nii, et enne käivitamist võtsin maki paneeli eest ja siis panin käima, seejärel paneel ette tagasi ja töötas muretult. Kuid soovitan massid sul ära puhastada, see võib aidata.

pigem oleks nii, nagu ei saaks kütust peale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2011 00:01 
Kasutaja avatar

nojah, mul oli tegemist immo jukerdamisega, aga sul seda vist enam pole nagu ma aru sain..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2011 00:02 
Kasutaja avatar

Votex kirjutas:
nojah, mul oli tegemist immo jukerdamisega, aga sul seda vist enam pole nagu ma aru sain..

see sai jah vahelt ära võetud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2011 22:29 
Kasutaja avatar

Huvitab selline asi , et mida peab tegema et saaks autol keskluku tööle ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2011 23:01 
Moderator
Kasutaja avatar

feiker- kirjutas:

Alusta sellest, et tuvasta viga?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2011 23:35 
Kasutaja avatar

saarlane kirjutas:
feiker- kirjutas:

Alusta sellest, et tuvasta viga?

Kust seda viga üldse otsida, mis süsteemiga need käivad, ei kujuta ettegi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2011 23:53 
Kasutaja avatar

Ilmselt vaakumiga. Ma ei tea, kus A4 keskluku mootor on, äkki keegi targem oskab aidata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2011 23:56 
Kasutaja avatar

Peaks asuma auto tagumikus, samal pool kus kütuseluuk. 100% pead ei anna, aga oma autol kostub sealt tegutsemist, kui kesklukuga mängida.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 21 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis