Olen ka lahe ja teen järgmise rekordi teema siia

Mul ka siis opel rekord aastast 1981. Tegu universaaliga ja nö keremudel on E1.
Tegu mu onu kunagise projektiga mis tal pooleli jäi viitsimise tõttu. Numbrimärgi kleepsu järgi on tal viimane ülevaatus olnud aastal 1997 niiet enamvähem tollest ajast on see auto siis ka laiali olnud.
Kerele täielik kapremont tehtud, suhteliselt siledaks juba aetud ja nii ta seisis hulgim aastaid, loomulikult väljas.
Kuna ma seda opelit endale ihanud ajast kuhu vähegi mälu küündib, siis eelmine aasta sai onuga diil tehtud, et saan rekordi omale. Muidu oleks manalateed läinud.
Igatahes suvel sai ta heinaseest välja tiritud hoovipeale, kus sai natuke pidureid osandatud kuna peale oli üks jäänud. Kuna pidurisilinder oli sellel peale jäänud piduril ära roostetanud siis jäigi see värk kokku panemata. Kõik pidurid võtan doonorilt.. või noh paremad jupid üldiselt lappan kokku.
Igatahes mõned kuud on ta niisama tühja seisnud pakkude peal, sai siis lõpuks talle rattad alla pandud, otsapidi kärule aetud ja tartusse värvimisse veetud. Hetkel siis asi nii kaugel ongi, et auto on tartus garaasis kus siis hakatakse eeltöid tegema ja lõpuks läheb selga ka värv. Vahepeal ise käin võtan mootori maha, et ka kapotialuse kenasti värvitud saaks.
Peale läheb doonori 2.2 pritse.
Igatahes pikk jutt sitt jutt, mõned pildid ka: