Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 20:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 54 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Ford Focus Turnier 1.4 Trend '00 .:Scorpio Ghia:.
PostitusPostitatud: 12.08.2010 11:50 
Kasutaja avatar

Kuna 3 kuuga sai Jaguariga sõidetud üle 7000 km, sai otsustatud leida töövahendi, mida poleks kahju lammutada meie tee oludes. Pluss naine saab ilusti kasutada jagi, ta sõidab sellega harva, et las auto seisab maja juures, kahju lõhkuda seda, kuna ta ainuke Eestis ja 1 278st mis oli toodetud, kes teab, palju neid üle jäänud on maailmas :)

See töövahend siis Ford Focus 1.4 55kW
Trend, ehk siis lihtne varustus: el.aknad, tahokas, kesklukk puldiga jne..
auto ls on 116000 km, seest nagu uus, väliselt mõned iluvead, kuna autoga sõitis naisterahvas (tagastangel pragu sees ja tagaluugil mõlk). Tagumine rattalaager oli läbi, uus maksis 350 eeki, eile 40 minutiga vahetasin selle õues. Imelik, kuid see mis uundas väliselt oli nagu uus :S
Kuna naiste rahvas ei teadnud mitte midagi rihma kohta, tuleb seda vahetada, õnneks rihm koos rullikudega maksab 900 eeku, töö aga läheb maksma 1k eeki ringi, ise ma selle tööga hakkama ei saa. Pole mul vajalike töövahendeid.

Erilist tuuningut ei tule, kui auto jääb pikkamaks ajaks, siis järgmine suvi vb olla valuveljed alla. Toonklaasid taha, jaguarile ma ei pane stiili pärast, sellele wagunile aga tuleb panna, ilmselt panen firma reklaami ka peale, eks näis.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Ford Focus Turnier 1.4 Trend '00 .:Scorpio Ghia:.
PostitusPostitatud: 12.08.2010 12:57 

Ilus värv

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2010 13:11 
Kasutaja avatar

tahab pigipesu saada, ja poleerimist

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2010 13:54 

-mk17- kirjutas:
Mida sa siia teemasse postitama hakkad, kui autoga mingeid plaane pole? Räägid tankimisest ja autopesust?

Kas keegi sunnib sind seda lugema?
Alati ei pea toppima 18" velgi, madaldust, toonklaasi jne külge.. vot siis oleks lugeda niiniipalju ja oii, kui huvitav oleks :rokib

ning lõpuks näeks auto a'la selline välja

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2010 16:08 
Kasutaja avatar

-mk17- kirjutas:
Mida sa siia teemasse postitama hakkad, kui autoga mingeid plaane pole? Räägid tankimisest ja autopesust?

ma olen juba 30 aastat vana, ja mälu hakkab alt vedama, ja kui ma enda jaoks siia kriban mida millal tegin, siis pärast kui hakkan nt autot müüma, tean vähemalt mis ma sellega teinud olen :) präegu tean, et 1 laagri vahetasin.. ees leida ABS viga, samas see ju Ford, kardan, et ainult pesust ja tankimisest ei piisa :D

btw, Jaguar mul ka selline auto, mida ma ei kavatsegi tuunida (v.a. Jaguar Leaping Mascot mis on juba kapotti peal), aga tervet 10 lehte postitusi täis kogutud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2010 22:21 
Kasutaja avatar

Leidsid ka asja mida osta. See 55 kw ei liigu ju üldse edasi ja minu arust on antud sinine üks jubedamaid siniseid, mis olla saab :) Aga Focus iseenesest peaks vastupidav auto olema, mul ema sõidab samuti 55 kw 2000 aasta Focusega ja aasta jooksul pole seal veel midagi küjest kukkunud...arvestades tema sõidustiili on see müstika.

Samas vaadates sinu eelmiste autode teemasid, siis ega üldse ei imesta, kui varsti ära tüdined tavalisest perevagunist ja midagi juurde ehitad talle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2010 22:32 
Kasutaja avatar

919 kirjutas:
Leidsid ka asja mida osta. See 55 kw ei liigu ju üldse edasi ja minu arust on antud sinine üks jubedamaid siniseid, mis olla saab :) Aga Focus iseenesest peaks vastupidav auto olema, mul ema sõidab samuti 55 kw 2000 aasta Focusega ja aasta jooksul pole seal veel midagi küjest kukkunud...arvestades tema sõidustiili on see müstika.

Samas vaadates sinu eelmiste autode teemasid, siis ega üldse ei imesta, kui varsti ära tüdined tavalisest perevagunist ja midagi juurde ehitad talle.

Minumeelest jälle ostis nn "töölooma", ei peagi ju sellega kiirendama. Kui tahab kellegile muljet avaldada, võtab kodust Jaguari. Üldiselt arvan, et ta ei ole selline kes peaks kellegile midagi tõestama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2010 00:41 
Kasutaja avatar

Igas teemas tõestab, et tal haruldane Jaguar ja veel haruldasem kuldne zebra kapotil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2010 09:51 
Kasutaja avatar

919 kirjutas:

minek kus juures on üllatavalt piisav, kuna selle autoga sõidan üksi, siis piisab, kui koormaga 100% jääb väheks. samas ausalt öeldes ma neid focuseid pole käinud vaatamas, kuna see tuli mulle võlade katteks :)

InterFace kirjutas:
no ekse oli kunagi aastaid tagasi kui siin ikka pooled või enamad teemad vähemalt olid taolised kus autot ehitati ja timmiti. nüüd on pigem tõesti , et suvaline liikur ja 20lk jutu jooksul vahetatakse kojamehed ning 2 pirni ära :D keelata ju ei saa aga ei leia samas ka mõtet siin foorumis taolistel teemadel.
mitte pahapärast aga taoline niisama jututeema kõlbab rohkem fastfordsi antud auto puhul kui sr'i foorumisse.
aga mis keelaja või ütleja mina olen eksole.
veelhullemad on need tüübid kes teevad iga uue raipe puhul uue teema ja 3 päeva pärast on auto juba omaniku vahetand :uhoh

aga jah. sellest autost saaks suht pilkupüüdva jubina korralike velgede ja RSi stangedega kuid ilmselt neid ei tule mitte iialgi.

ma ka vahepeal sõitsin õe chevrolet aveoga 2 nädalat kui bemmi veel pold ja niisamagi aegajalt vaja läind kuid ma ei hakkaks iialgi mingit teemat siia tegema sest mis mõte sellel on kui seal midagi ei muuda või ei "tuuni" ?

Ma ei vitsi istuda 10-s foorumides, kuna istun kodumaisedest ressurssidest ainult siin ja jagnet-is, siis miks ma ei saa siin teemat teha :)

velgede kohta ma kribasin, et tulevad, kui auto jääb kestma, ja muid kulusi ei tule. Stanged 1.4-le panna on pointless! Oleks ta 2.0i siis oleks mõtte, all show all go, kuid mitte sellele juustule..

DeLabig, ma kribasin enda jaguarist enda teemas minu meelest, mitte sinu või kelle iganes, et hoia parem oma suu kinni ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2010 10:14 

ma ei saa aru, kui teemasse kirjutada et alla läheb valu ja taha toon siis kõik ok aga kui kirjutada igapäevastest autoga seotud tegemistest siis ei kõlba teema kuhugi... :kill
tulge mõistusele :hail
inimene soetas endale auto, tegi teema, kes lugeda ei taha ärgu tehku seda aga mingit ilaseid postitusi pole ka mõtet kirjutada
edu teemaga ja autoga :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2010 16:21 

Jubedamat armatuuri annab leida ;d

Viimati muutis Kunnark, 13.08.2010 17:45, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2010 16:48 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Olenevalt varustuses siis aga mulle meeldib hele kahe tooniline fookuse sisu kus muitu imiteeritud ehk siis chia varustus astmes näeb minule meeldiv väälja sisu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2010 10:29 
Kasutaja avatar

sooest peast läheb raskelt käima, kas viga võib olla temperatuuri anduris? Külmast peast läheb matsust käima, paari päevaga sai sõidetud 400km, ja panin tähele, et soojast peast peab tükk aega hoidma võttit, ja mõni kord kui läheb käima, kohe sureb välja, tahab "gaasi" saada, kui tegelt gaasi vajutamisega pritsung mootoril upputab küünlad ära :S peab diagnostikasse viima.. või kellegil kogemused sellise veaga?

Kunnark kirjutas:

mulle meeldib :)
must plastikku kattan "carbon" look kilega

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2010 11:03 

Scorpio Ghia kirjutas:

Kunnark kirjutas:

Muidu oled küll glamuurne jaguarimees ja tellid hinnalisi kullast embleeme, aga superkoleda värviga universaal focusele hakkad salongi carbon kilet liimima :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2010 11:52 
Kasutaja avatar

Wabrik kirjutas:
Scorpio Ghia kirjutas:

Kunnark kirjutas:

Muidu oled küll glamuurne jaguarimees ja tellid hinnalisi kullast embleeme, aga superkoleda värviga universaal focusele hakkad salongi carbon kilet liimima :err

kust otsast ma glamuurne olen :)?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 54 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis