Kuna 3 kuuga sai Jaguariga sõidetud üle 7000 km, sai otsustatud leida töövahendi, mida poleks kahju lammutada meie tee oludes. Pluss naine saab ilusti kasutada jagi, ta sõidab sellega harva, et las auto seisab maja juures, kahju lõhkuda seda, kuna ta ainuke Eestis ja 1 278st mis oli toodetud, kes teab, palju neid üle jäänud on maailmas

See töövahend siis Ford Focus 1.4 55kW
Trend, ehk siis lihtne varustus: el.aknad, tahokas, kesklukk puldiga jne..
auto ls on 116000 km, seest nagu uus, väliselt mõned iluvead, kuna autoga sõitis naisterahvas (tagastangel pragu sees ja tagaluugil mõlk). Tagumine rattalaager oli läbi, uus maksis 350 eeki, eile 40 minutiga vahetasin selle õues. Imelik, kuid see mis uundas väliselt oli nagu uus :S
Kuna naiste rahvas ei teadnud mitte midagi rihma kohta, tuleb seda vahetada, õnneks rihm koos rullikudega maksab 900 eeku, töö aga läheb maksma 1k eeki ringi, ise ma selle tööga hakkama ei saa. Pole mul vajalike töövahendeid.
Erilist tuuningut ei tule, kui auto jääb pikkamaks ajaks, siis järgmine suvi vb olla valuveljed alla. Toonklaasid taha, jaguarile ma ei pane stiili pärast, sellele wagunile aga tuleb panna, ilmselt panen firma reklaami ka peale, eks näis.