Tere jälle.
Ma käriseks tegelikult siiani ja ka edaspidi B4-ga, kuid kui kuulsin, et mu töökaaslane hakkab oma korralikku audit müüma siis ei saanud juhust kasutamata jätta.
LS ostes 255200km
Auto siis 97a, avant, automaat, 2.5TDI 103kw, kliima, püsikas, 2x el. aken, 2x el. peeglid soojendusega, 2x airbag, käetoed ees/taga, tagumised parkimis andurid, teisaldatav kärukonks, 5x peatoed, signa puldist, el. katuseluuk.
Autol vahetatud 14000km tagasi hammasrihm+juurde kuuluv, Kadrinas pestud käigukast seest puhtaks + uus õli/filter, kõrgsurvepump + pihustid käinud Oisus tihendite ja otste vahetuses, esisild kap.remonditud, tagasild remonditud + veel pisiasju.
Vigadest tooks välja püsikiiruse hoidja mis üle 60km/h nii väga töötada ei taha, kui panna kiirendusnuppu ja siis lahti lasta ning uuesti korraks panna siis vahest hakkab isegi tööle, kuid linnakiirusel toimib alati.
Pahameelt teeb auto minek, b4 oli nagu rakett selle kõrval, olnud nüüdseks kaks sama mootori ja kastiga audit ning tundub, et see 4 käiguline kast on ikka eriline mineku tapja, isegi 4.2 ei teinud mingit tõmmet automaat kastiga.
Plaanidest mingi kena velg alla, S-i sisu ning hoida tehniliselt laitmatus korras nagu ta praegugi on.
Ostes olid sellised originaal kilbid mis on lihtsalt oksele ajavad:

Siis käisin poes, kuid ega midagi erilist valida ei osanudki, minu silmis parem kui varem, kannatab vähmalt suveni ära sõita: